Asiakkaiden kiinnostus aurinkoenergiaan valtava

Kysyntä aurinkosähköjärjestelmiä kohtaan on ollut suuri ja sen johdosta jatkamme tarjouskampanjaamme.

​Käynnistimme 5.4. aurinkosähköjärjestelmien myyntikampanjan, jolla halusimme edistää asiakkaidemme omaa aurinkosähkön tuotantoa. Kampanjatarjouksena kuluttajilla oli mahdollisuus hankkia Fortum Aurinkopaketti -aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -toimituksena 35 % alennuksella. Tarjoushinta rajoitettiin koskemaan sataa ensimmäistä tilausta. Kysyntä järjestelmiä kohtaan on ollut valtavaa ja se ylitti kaikki odotuksemme: heti kampanjan alussa sadan tilauksen kiintiö tuli täyteen. Suuren kiinnostuksen johdosta jatkamme kampanjaa ja tarjoamme 35 % alennuksen myös toiselle sadan järjestelmän erälle. Alennus koskee näin ollen kokonaisuudessaan 200 ensimmäistä vahvistettua tilausta.

 
"Tiesimme, että asiakkaiden kiinnostus oman aurinkosähkön tuottamiseen on ollut kasvussa. Nyt kampanjamme kautta tullut tilausten ja kyselyiden määrä on kuitenkin yllättänyt meidät todella positiivisesti. Hienoa nähdä, kuinka moni kotitalous haluaa konkreettisella teolla yhdessä meidän kanssa lisätä uusiutuvan energian käyttöä", iloitsee Elisa Blomberg Fortumista.


Mikäli haluat varmistaa, että olet 200 ensimmäisen tilaajan joukossa ja saat hyödynnettyä kampanjatarjouksen, toimi heti ja soita numeroon 0200 99 330 (ma-pe klo 9-17, pvm/mpm). Lisätietoa tarjoamistamme aurinkosähköjärjestelmistä löydät osoitteessa www.fortum.fi/aurinko

Takaisin