Aurinkosähkö kiinnostaa - Fortum asentaa paneelit 200 suomalaiseen kotiin

Suomalaiset ovat todella innostuneita tuottamaan itse aurinkosähköä.

​Käynnistimme yhtiökokouksemme yhteydessä 5. huhtikuuta aurinkosähköjärjestelmien myyntikampanjan, jossa tarjosimme aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina 35 % alennuksella sadalle ensimmäiselle tilaukselle. Kiinnostus oli heti niin suurta, että päätimme 13. huhtikuuta jatkaa tarjousta vielä toisella sadan järjestelmän erällä. Myös toinen erä on nyt myyty loppuun ja tämän mahtavan kysynnän johdosta asennamme kevään ja kesän aikana aurinkopaneelit 200 suomalaiseen kotiin.


"Suomalaiset ovat todella innostuneita tuottamaan itse aurinkosähköä - tarjouksessa ollut 200 kappaleen erä myytiin loppuun uskomattoman nopeasti. Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme, joiden kanssa yhdessä lisäämme uusiutuvan energian käyttöä Suomessa", iloitsee Elisa Blomberg Fortumista.


Kampanjan aikana saimme asiakkailta suuren määrän yhteydenottoja aurinkosähköön liittyen ja olemme hyvin kiitollisia siitä. Otamme kaikkiin vielä yhteydenottoa odottaviin asiakkaisiin henkilökohtaisesti yhteyttä lähiaikoina.

Takaisin