Oma Fortum -tunnuksella hyödynnät kaikki palvelut ja edut

Oma Fortum -käyttäjätunnuksen avulla hoidat turvallisesti omaan sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimukseesi liittyvät muutokset, seuraat energiankulutustasi ja hyödynnät asiakasedut verkkokaupassa. Kirjaudu palveluun sivun oikean yläreunan LUKKO-kuvakkeesta. Tunnus toimii myös sisäänpääsynä Fortum Fiksu Suorasähkölämmittäjälle -asiakkaan käyttöliittymään.
 

Jos sinulla ei vielä ole Oma Fortum -tunnusta, tee se tästä:

 
 
 
Fortum Fiksu suoralle sähkölömmitykselle - käyttöliittymä
Oma Fortum tunnuksen avulla:

Löydät verkosta kootusti sopimustietosi, laskusi ja muut asiakastietosi.

Hyväksyt sähkötarjouksen, vaihdat sähkösopimusta ja ilmoitat yhteystietojen muutoksista.

Seuraat energiankulutuksesi kehitystä, tarvittaessa jopa tunnin tarkkuudella.

Teet kulutusvertailuja, asetat kulutustavoitteita ja tilaat kulutushälytyksiä.

Tulostat itsellesi sähkön alkuperätodistuksen (100 % vesisähkö tai 100 % tuulisähkö). 

Käytät Oma Fortum sovellusta älypuhelimessasi ja tablettitietokoneessasi.

Saat käyttöön sähköasiakkaan etukoodisi ajankohtasiin verkkokaupan tarjouksiin. 

Voit maksaa verkkokaupaostoksesi sähkölaskulla.

Kirjaudut Fortum Fiksu suorasähkölämmittäjän palveluun.

Fortum Kesto -sopimusasiakkaana vaihdat paperisen hintailmoituksen sähköposti- tai tekstiviestiksi.


​Ota käyttöön Oma Fortum -mobiilisovellus - myös tablettitietokoneisiin

 

Oma Fortum -sovelluksen kautta pääset helposti omiin Fortum-palveluihisi hoitamaan sopimusasioitasi tai seuraamaan energiankulutustietojasi Valpas-palvelussa. Saat kätevästi yhteyden myös asiakaspalveluun ja Fortum Muuttopuhelimeen. Voit selata laskujasi helposti. Kulutusvahti seuraa ja ilmoittaa merkittävistä muutoksista energiankäytössäsi. Hintavahti ja toteutunut hinta on nähtävillä Fortum Tarkka -sähkösopimusasiakkaille.

 

Lataa omasi App Storesta tai Google Playsta.

 

Viimeisimmät päivitykset 1.2.2017:

  • Kuluvan kuukauden kulutustieto, joka näkyy ensimmäisellä näytöllä, ohjaa klikkaamalla päiväkohtaisen erittelyn. Nyt voit selata edellisten kuukausien päiväkohtaisia tietoja helposti nuolella suoraan sovelluksessa siirtymättä Valpas-palveluun.
  • Jos siirryt Valpas-palveluun sovelluksesta, niin nyt sovelluksessa valittu sähkön/lämmön käyttöpaikka (toimitusosoite) seuraa mukana.
  • Kun avaat sovelluksen, nyt ensimmäisenä avautuvat sähkösopimuksiin liittyvät sisällöt. Oikean yläkulman linkistä voit vaihtaa tarkastelemaasi sopimusta. Valintasivulla sopimuksesi listautuvat näin: ensin sähkösopimuset, sitten kaukolämpösopimukset ja lopuksi muut sopimukset, kuten esimerkiksi verkkokauppaostoksiisi liittyvät laskutussopimukset.
  • Käyttöpaikka/sopimusvalintasivulta löytyy nyt myös käyttöpaikan katuosoite, joka helpottaa sinua, jos sinulla on useita sopimuksia kanssamme.
  • Julkaisimme myös applikaatioon demon, josta voit tutustua kirjautuneen palveluihin etukäteen, jos et ole vielä ottanut palvelua täysin käyttöösi.


 

Yritysasiakkaan ja taloyhtiön palvelut

Yritysasiakkaan verkkopalvelut on tarkoitettu Fortumin sähkö-, kaasu- ja kaukolämpöasiakkaille sekä heidän edustamilleen henkilöille, kuten isännöitsijöille. Poimi asiakasnumerosi ja käyttöpaikan numero laskultasi ja luo käyttäjätunnus rekistöitymällä palveluun. Asiakkaan edustajalle luodaan tunnukset Fortumin toimesta.

 

Tarkasti eritellyt laskutiedot, laskutustietojen ja hyvitystilinumeron päivittäminen, energiankulutuksen seuraaminen Valpas-verkkopalvelussa ja markkinakatsaukset löydät helposti palveluun kirjautuneena.

 

Kirjaudu yritysasiakkaan palveluun»​​​​​​​​​​   Rekisteröi yrityksellesi käyttäjätunnus »​​​​​​​​​​ 

 

 

​Isännöitsijä hoitaa kiinteistöjen energia-asioita edustajapalvelussa

 

Kiinteistöjen edustajana voit nähdä kaikkien edustamiesi kiinteistöjen sähkön, kaukolämmön ja maakaasun energiatiedot yhdellä kertaa. Voit selailla energiasopimuksia, seurata energiankulutusta ja selata laskuja.

 

Edustajapalvelu on saatavissa lähettämällä tiedot osoitteeseen sahko.yritys@fortum.com. Listaa viestiisi nämä tiedot:

  • Edustajan nimi, yritys ja yhteystiedot
  • Edustettavien kiinteistöjen nimet ja osoitteet
  • Edustettavien kiinteistöjen asiakasnumerot sähkön, kaukolämmön ja maakaasun osalta
  • Edustettavien kiinteistöjen pääasiakkaan tai hallituksen puheenjohtajan nimi ja sähköpostiosoite.

Varmistathan ennakkoon oikeutesi palveluiden käyttöön. Informoimme pääasiakasta edustajapalvelun käyttöönottamisesta. Kun edustajuus on luotu, saat sähköpostitse vahvistuksen ja ilmoitamme tunnuksen palveluun. Edustusoikeutesi päättyessä jossakin kohteessa, ilmoita siitä meille sahko.yritys@fortum.com.