Energiansäästö ja kodin energiaratkaisut

Fortum Fiksu säästää ja säätää

Fortum Fiksu ohjaa kotisi lämmitysjärjestelmää. Sopii niin öljy- kuin sähkölämmittäjällekin. Asennus kuuluu pakettiin. Nyt tulossa myös suorasähkölämmitykseen.

Sähkölämmittäjälle

Öljylämmittäjälle

Tehokas apuri kotisi sähkönkulutuksen seurantaan

Kännykän kokoinen näppärä Fortum Kotinäyttö kertoo kotisi sähkönkulutuksen reaaliajassa.

Tutustu kotinäyttöön

Ota auringon energia haltuusi Fortumin aurinkoratkaisuilla

Aurinkoenergiaan sijoittaminen on kannattavaa, helppoa ja kestävää.

Tututstu Fortum Aurinkopakettiin

Lisää energiatehokkuutta verkkokaupastamme

Turvallinen ostospaikka josta tilaat energiatehokkuutta helposti.

Ostoksille

​​

Järkevällä energiankäytöllä säästät energiaa ja rahaa. Omien sähkönkäyttötottumusten sekä mahdollisten sähkösyöppöjen tunnistaminen kotona vievät sinua eteenpäin energiansäästötavoitteissasi. 

 

Omaa energiatehokkuuttasi voit seurata kun hankit  Fortum Kotinäytön. Kotinäyttö näyttää reaaliajassa, paljonko kotisi käyttää sähköä juuri nyt. Eikö olisi kiinnostavaa tietää, mihin ja milloin sähköä kuluu eniten – ja miten voit itse vaikuttaa kulutukseen. Jos haluat testata yksittäisten sähkölaitteidesi energiankulutusta, lainaa laadukas Fortumin mittalaite paikallisesta kirjastosta.


 

Fortum Aurinkopaketin avulla saat avaimet käteen -periaatteella oman uusiutuvan aurinkosähköntuotantoon perustuvan tuotantolaitoksen kotiisi. Tuottamasi ylimääräisen sähkön Fortum ostaa takaisin – saat siitä tietenkin korvauksen. 


 

Tutustu myös muihin tarjoamiimme kodin energiaratkaisuihin, kuten sähkö- ja öljylämmittäjän Fortum Fiksu-ratkaisuihin sekä sähköautojen kotilatauspisteisiin.
 

Fortum Fiksu Mökinomistajalle -palvelu tarjoaa mielenrauhaa, kun voit kotisohvaltasi käsin tarkistaa loma-asunnon tilan vaikkapa tabletilla. Ja voit vaikka älypuhlimellasi kytkeä lisäpatterin tai valaisimen päälle tai pois.

 

Verkkokaupastamme Fortum Storesta löydät koko joukon energiaa säästäviä laitteita.


Sähkö- ja kaukolämpöasiakkaillemme ilmainen Fortum Valpas -energiankäytön seurantapalvelu netissä ja älypuhelinsovelluksena auttaa ymmärtämään omaa energiankulutusta. Tieto auttaa sinua käyttämään sähköä järkevästi ja seuranta näyttää miten olet onnistunut energiansäästötoimissasi. Tutustu Fortum Valpas -palveluun

 


 


 

Tämän sivun löydät helposti uudestaan osoitteesta http://www.fortum.fi/energiansaasto tai www.fortum.fi/uusienergia​