Raportit käytöstä

​Käyttöraportilla vertailutietoa 

Käyttöraportin avulla voit seurata kaukolämmön käytön kehitystä kiinteistössä kuukausitasolla neljän vuoden ajalta sekä vertailla kaukolämmön käyttöä vuositasolla vastaaviin kiinteistöihin. Lähetämme Käyttöraportin vuoden alussa maksutta. ​Tutustu käyttöraportteihin kirjautumalla Oma Fortumiin.  

Fortum e-raportti suoraan sähköpostiisi

e-raportti tiedottaa lämmönkulutuksen kuukausittain sähköpostiisi. Tilaa tästä e-raportti

Fortum Valpas kertoo energiakäytöstäsi

maksuttoman Fortum Valpas-palvelun avulla voit seurata kaukolämmön ja sähkön kulutustasi. Palvelusta näet, miten paljon ja milloin energiaa kodissasi kuluu ja voit tehostaa omaa energiakäyttösi. Lue lisää Valppaasta

Seuraa kaukolämmön tunnuslukuja Valpas-palvelussamme

Fortum Valpas näyttää sinulle käyttötietojen lisäksi myös muita kaukolämmityksessä tärkeitä tietoja kuten kaukolämpöveden jäähtymän, meno- ja paluulämpötilat sekä ulkolämpötilan. Jäähtymä tarkoittaa laitteistoon tulevan ja sieltä poistuvan veden lämpötilaeroa. Hyvin toimivan kaukolämpölaitteiston jäähtymä on yli 25 °C ja poistuvan veden lämpötila alle +65 °C.

Kirjaudu sisään ja aloita käyttö!  

Rekisteröidy tai kirjaudu ensin fortum.fi palveluun (Oma Fortum) tämän sivun oikeasta yläkulmasta, jolloin saat kaikki omat palvelusi saman tien käyttöösi - myös Fortum Valppaan. Lataa myös Fortumin Valpas-sovellus Iphone tai Android-puhelimeen heti kun olet rekisteröitynyt palveluun.

22.5.2015