Kundernas intresse emot solenergi enormt

Efterfrågan på våra solelsystem har varit stort och vi utökar vårt kampanjerbjudande

​Vi satt 5. april igång en försäljningskampanj på våra solelsystem för att befrämja våra kunders egna solelproduktion. Som kampanjerbjudande gav vi konsumenterna en möjlighet att skaffa Fortum Aurinkopaketti -solelsystem som en nyckelfärdig lösning till ett 35 % nedsatt pris. Erbjudandet begränsades till att omfatta hundra första beställningar. Efterfrågan på systemen har varit enormt och den har överskridit alla våra förväntningar: genast i början av kampanjen var kvoten på hundra order fylld. Tack vare den stora efterfrågan fortsätter vi nu kampanjen och erbjuder det 35 % reducerade priset på en ytterligare kvot på hundra system. Erbjudandet gäller således i sin helhet 200 första bekräftade beställningar.


"Vi var nog medvetna om att kundernas intresse  emot egen solelproduktion hade vuxit, men kampanjens beställnings- och kontaktmängder lyckades ändå överraska oss mycket positivt. Det är fint att se hur många hushåll som vill på ett konkret sätt tillsammans med oss utöka användningen av förnybar energi", gläder Elisa Blomberg från Fortum.


Om du vill försäkra dig att du är bland de första 200 beställare och lyckas utnyttja kampanjerbjudandet lönar det sig att agera genast och ringa oss på numret 0200 99 330 (må-fre kl. 9-17, lna/msa). Mer information om våra solelsystem finner du på www.fortum.fi/aurinko

Tillbaka