Nouda paketti Postista tai pakettiautomaatista

Tilatessasi Fortum Kotinäytön voit valita kotinäytön toimitustavaksi perinteisen postipaketin ja joissain kaupungeissa myös Postin pakettiautomaatin. Voit myös tilata myös kotiinkuljetuksen.

Perinteinen postipaketti: nouto Postin toimipisteestä tai kotiinkuljetuksen tilaus

Posti.jpgKotinäyttö -lähetyspaketti on kooltaan 31 cm x 21,5 cm x 19 cm ja se painaa noin 1,4 kg.  Kun valitset verkkokaupassa toimitustavaksi Postin, valitset käytännössa postipakettilähetyksen.

Kun lähetys on noudettavissa noin 2 arkipäivää tilauksesi jälkeen, saat tekstiviestinä tai sähköpostilla ilmoituksen paketin saapumisesta. Noutaessasi paketin, sinulla tulee olla Postin lähettämä tunnus mukanasi.  Postin toimipisteestä varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.

Voit myös tilata kotiinkuljetuksen 12 euron hintaan Kotinäyttötilauksen yhteydessä.

Nouto postin pakettiautomaatista läheiseltä ostarilta

Itella-SmartPosti-kuva.jpgJos maksutapasi on verkkopankki tai luottokortti, voit tilata Fortum Kotinäytön myös sinulle parhaiten soveltuvaan Postin pakettiautomaattiin. Postin sivuilta löydät kartan automaateista.

Kun valitset verkkokaupassa toimitustavaksi Postin pakettiautomaatin voit valita samalla sinulle sopivimman noutopisteen. Saat kännykkääsi tiedon, kun lähetys on noudettavissa 7 päivän aikana. Kännykkääsi lähetetään myös koodi, jolla pääset avaamaan sen lokeron, johon Fortum Kotinäyttösi on toimitettu.

Kun saavut pakettiautomaatille, tee näin
1. Valitse "Nouto"
2. Syötä tekstiviestillä saamasi koodi
3. Ota paketti lokerosta, joka avautuu. ​​​

 

 

 

19.10.2015