Fortum Kotinäytön tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen

Toivomme, että Fortum Kotinäytöstä on sinulle paljon iloa ja se auttaa sinua energiansäästötavoitteissasi. Suosittelemme, että asennat Kotinäytön heti sen saatuasi ja testaat sen toimivuuden kotonasi.

Varmista jo ennen tilaamista seuraavat seikat 

 
 • Sinulla on pääsy mittarillesi (kerrostaloissa ja rivitaloissa mittarit ovat usein lukkojen takana)
 • Sinulla on moderni sähkömittari (sähkömittarissa vilkkuu ledvalo kiekkomittarin sijaan) 
  

Mikäli Kotinäyttö ei vastaa odotuksiasi, on sinulla oikeus perua tilauksesi 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien. Halutessasi perua tilauksen, ilmoita siitä meille kirjallisesti  esimerkiksi kirjeellä postitse osoitteeseen Fortum Markets Oy / Peruutukset, PL 100, 00048 Fortum tai sähköpostilla osoitteeseen: koti@fortum.com. Tähän tarkoitukseen voit käyttää tältä sivulta löytyvää peruuttamis- ja palautuslomaketta, tai muotoilla peruuttamisilmoituiksesi vapaamuotoisesti. Voit  myös ilmoittaa peruuttamisesta puhelimitse asiakaspalveluumme. 

Mikäli jätät tilaamasi Kotinäytön noutamatta postista peruuttamisilmoitusta tekemättä ja posti palauttaa sen Fortum Marketsille, katsomme tämän kaupan puruksi. Tällöin veloitamme tilaajalta tuotteen palautumisesta aiheutuneet postituskulut voimassa olevan hinnaston mukaisesti, 1.6.2014 alkaen 9,50€.  

 

Pakkaa palautettava tuote hyvin

 

Mikäli päädyt perumaan tilauksesi, Fortum Markets Oy palauttaa sinulle kaikki maksamasi suoritukset (paitsi toimituskulut mikäli olet valinnut toimitustavaksi lisämaksullisen kotiinkuljetuksen), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Peruessasi tilauksen, lähetä Kotinäyttö takaisin meille viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä osoitteeseen Fortum Markets Oy, Verkkokauppapalautukset, PL 100, 00048 Fortum. Halutessasi voit myös tehdä perumisen ja palautuksen yhdellä kertaa lähettämällä tältä sivulta löytyvän peruuttamis- ja palautuslomakkeen palautuvan laitteen mukana. Palautuvan laitteen mukana pyydämme kertomaan myös miksi päädyit palauttamaan  sen. Fortum Markets Oy vastaa palauttamiskustannuksista.

Tee palautuslähetys postipakettina, ja säilytä postista saamasi JJFI-alkuinen lähetyksen seurantatunnis, joka on ainoa palautuksen lähettämisen todiste. Mikäli olet tilannut Kotinäytön Postin pakettiautomaattiin, voit myös palauttaa veloituksetta pakettiautomaattiin.

Palautuslähetyksen täytyy sisältää kaikki alkuperäiseen toimitukseen sisältyneet osat jälleenmyyntikuntoisina. Palautettava tuote tulee pakata niin, että se ei vahingoitu kuljetuksessa. Suosittelemme pakkaamaan palautettavan laitteen alkuperäiseen toimituspakkaukseensa. Fortum Markets Oy ei vastaa huolimattomasti pakattujen palautettavien tuotteiden vahingoittumisesta.

Fortum Markets Oy:llä on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tuote on saatu takaisin tai asiakas on osoittanut esimerkiksi palautuskuitilla, lähettäneensä tuotteen takaisin yllä ilmoitettuun osoitteeseen.  

 

Peruutus- ja palautuslomake (pdf 27 kB) 

 

Kotinäytön Peruutuslomake_word (54 kB)

 

Palautus postipakettina

 
  
 1. Mene haluamaasi Postin toimipisteeseen.
 2. Varmista, että täyttämäsi peruutus-ja palautuslomake on mukana paketissa.
 3. Kirjoita paketin päälle "asiakaspalautus".
 4. Varmista ,että laite palautetaan pakettilähetyksenä (ei kirjeenä), ota talteen saamasi seurantatunnus (JJFI-alkuinen)
 
 
 

SmartPOSTautomaatti.jpgPalautus Postin pakettiautomaatilla

 
  
 1. Mene haluamallesi Postin pakettiautomaatille
 2. Valitse automaatista "palautus”
 3. Syötä sama koodi, jota käytit pakettia noudettaessa (voimassa palautuksen osalta 32 pv tilauksesta)
 4. Paina "OK" -> Lokero avautuu
 5. Laita paketti lokeroon. Varmista, että täyttämäsi peruutus- ja palautuslomake on mukana paketissa.

Tuotetakuun piiriin kuuluvat palautukset

  

Fortum Kotinäytössä on myös 24 kk tuotetakuu . Mikäli laite vikaantuu takuuaikana, ole meihin yhteydessä puhelimitse, niin voimme opastaa laitteen käytössä ja sopia mahdollisista takuukorjaustoimenpiteistä.

18.5.2015