Inloggningsråd

För att kunna använda tjänsten, behöver du först fylla i uppgifterna för registreringen. Vid registreringen bildas användarnamnet, som är lika med din e-postadress, och lösenord, som du själv har hittat på. De här behövs alltid vid inloggning.

​Glömmer du ditt lösenord, så kan du själv uppdatera det till ett nytt antingen med att svara på dina säkerhetsfrågor eller med att be att få en länk till din e-post. Då du öppnar länken som du fått, är det möjligt att uppdatera lösenordet.

Har dina användaruppgifter låst sig, så kan du med samma åtgärder få tjänsten i bruk igen. Det ända du behöver göra, är att klicka på länken "Glömt lösenord?" på inloggningsrutan och fortsätta enligt beskrivning.

Du kan också uppdatera dina registreringsuppgifter t.ex. om din e-postadress har ändrats. Logga först in för tjänsten med det gamla användarnamnet (=gamla e-postadressen) och klicka därefter på länken "Användaruppgifter". Sidan som kommer fram ger dig möjligheten att uppdatera din nya e-postadress som fungerar som användarnamn följande gång du loggar in och använder dig av tjänsten.

Har du flere kundnummer på ditt namn, så kan du själv uppdatera dem i din egen tjänst. Logga först in i Mitt Fortum tjänsten och öppna sedan Användaruppgifter länken. På sidan som kommer fram, ser du i nedre delen fält där du behöver fylla i det andra kundnumret du har och också förbrukningsställets nummer.

 

19.6.2014