IT systems

Energianhallinta- ja tietojärjestelmäpalvelut

Onko tavoitteenasi parempi käyttötalous voimalaitoksellesi, tuotannon optimointi ja alemmat kunnossapitokustannukset? Tietojärjestelmätuotteemme auttavat pääsemään näihin tavoitteisiin.

Tehokkaasti toimivan voimalaitosorganisaation yksi merkittävä taustavoima ovat tietojärjestelmät ja niiden tarjoama oikea tieto oikeaan aikaan. Taitavasti sovellettuina tietojärjestelmät auttavat kehittämään käyttö- ja kunnossapitotoimintaa uudelle tasolle. Niiden tuella on mahdollista rakentaa optimaalisen kokoinen organisaatio ja säästää monin tavoin kustannuksissa.

Tarjoamme energiateollisuudelle laajan valikoiman tietojärjestelmäsovelluksia. Tuotevalikoima sisältää ratkaisuja esimerkiksi voimalaitosten käytön optimointiin ja prosessien analysointiin, kunnossapidon tukeen sekä dokumenttien hallintaan. Referenssimme kattavat ohjelmistoratkaisuja lukuisille energia-alan toimijoille. 

Näin hyödyt

Tuotteemme pohjautuvat valittuihin markkinajohtajakumppaneihin tietojärjestelmäratkaisuissa sekä omaan pitkäaikaiseen osaamiseemme. Olemme muokanneet johtavista järjestelmätuotteista juuri energiayhtiöiden toimintaympäristöön istuvat ratkaisut. Kaiken taustalla on vuosien vankka kokemuksemme energialiiketoiminnasta ja voimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta.

Tietojärjestelmätuotteitamme ovat: 

Apros® - Prosessien simulointiin (linkki Apros®-sivustolle)

Maximo® - Kunnossapitojärjestelmä

TOPi® - Energiatietojen hallintaan

TOPi® Logbook - Sähköinen vuoropäiväkirja

ProjectWise - Dokumenttienhallintaan

Solvo® - Voimalaitosprosessien suunnitteluun ja optimointiin

Toimitusten palvelukuvaus

Avaimet käteen -toimitus

Toteutamme tietojärjestelmätoimituksen tarvittaessa kokonaishankkeena asiakkaalle. Lukuisten tietojärjestelmäprojektien tuoma käytännön kokemuksemme auttaa toteuttamaan järjestelmät tehokkaasti ja luotettavasti asiakkaillemme käyttökuntoon. Toimitus sisältää kaikki tarvittavat palvelut ja haluttaessa myös laitteet.

Ylläpitopalvelut

Palveluihimme kuuluu myös järjestelmän takuuajan jälkeinen ylläpitosopimus. Asiakkaamme saavat kauttamme tarvitsemansa ylläpitopalvelut koko järjestelmän elinkaaren ajalle.

Koulutus

Uuden tietojärjestelmän käyttöönotossa olennaisinta on se, että käyttäjät oppivat uuden järjestelmän nopeasti. Tarjoamme siksi osana toimitusta myös koulutuksen, jonka laajuus riippuu tuotteesta. Näin varmistamme jouhevan siirtymisen uuteen tietojärjestelmään.

24.10.2016