Logbook sähköinen vuoropäiväkirja ja Site Diary digiajan projektipäiväkirja

Sähköinen vuoropäiväkirja Logbook ja digitaalinen projektipäiväkirja Site Diary - apuvälineet luotettavaan voimalaitostoimintaan.

Haluatko uudenlaisen muistin organisaatiollesi? Fortumin Logbook on monikäyttöinen voimalaitoksen sähköinen vuoropäiväkirja, joka on suunniteltu erityisesti parantamaan vuorojen välistä sekä käytön ja kunnossapidon keskinäistä vuorovaikutusta. Logbookin ansiosta vuoropohjaisen organisaation tiedonkulku paranee vuorojen sekä eri yksiköiden sisällä ja välillä. Järjestelmä helpottaa näin luomaan kokonaiskuvan siitä, mitä laitoksella tapahtuu.

Logbook on helppo räätälöidä työprosessien ja eri käyttäjäryhmien mukaisesti. Järjestelmä mahdollistaa organisaation eri kohteita ja tietojärjestelmiä koskevien tietojen integroinnin. Esimerkiksi tuotantoa koskevat tiedot, vuororaportit, muistiot, ilmoitukset sekä tilapäiset ja kausittaiset työohjeet voidaan tallentaa Logbookiin.Tehokkaat tiedon luokittelu- ja hakutoiminnot mahdollistavat historiatiedon hallinnan ja erikoistilanteista oppimisen. 

Site Diary - digiajan projektipäiväkirja 

Fortum Site Diary on sähköinen päiväkirja, joka digitalisoi ja vie projektin tai työmaan hallinnan tehokkaasti nykyaikaan. Järjestelmässä on hierarkinen työmaa- tai projektirakenne, tehokas hakukone sekä monipuoliset raporttiominaisuudet. Site Diary on helppo määritellä, oppia ja käyttää.
 

Tutustu Logbook ja Site Diaryn tuote-esitteisiin alla olevista linkeistä.

5.1.2017