Valstybinė energetikos ir kainų kontrolės komisija skelbia klausimų – atsakymų sąrašą energijos paslaugų vartotojams

​Siekiant didinti elektros energijos ir gamtinių dujų vartotojų informuotumą bei sudaryti galimybes greitai ir lengvai rasti tikslius bei išsamius atsakymus į juos dominančius klausimus, taip pat ugdyti kompetenciją energetikos srityje, skatinti domėtis savo teisėmis ir teisėtais interesais, Valstybinė energetikos ir kainų kontrolės komisija parengė ir skelbia bendrosios informacijos klausimų – atsakymų sąrašą energijos paslaugų vartotojams.

Elektros energijos ir gamtinių dujų vartotojams aktualius klausimus, į kuriuos atsakymus turi parengti ir paskelbti ES šalių reguliuotojai, bendradarbiaudama su ūkio subjektais ir vartotojų teisių organizacijomis, sudarė Europos Komisija.

Energetikos paslaugų vartotojams aktuali informacija taip pat skelbiama Komisijos tinklalapyje, rubrikoje „Dažniausiai užduodami klausimai“.

Atgal