Fortum Charge & Drive -pikalatauspisteet päivitetty Suomessa

Fortum Charge & Drive -latausverkoston pikalatauspisteet Suomessa on syksyn aikana päivitetty kattamaan yleisimmät kolme latausstandardia (ChadeMo, CCS ja AC).
​Päivityksen myötä Fortumin pikalatauspisteillä voi jatkossa ladata kaikkien johtavien automerkkien sähköautoja.
 
”Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Tehokas lataus ja hyvä palvelun saatavuus tekevät asiakkaidemme matkanteosta sujuvampaa. Siksi tähtäämme siihen, että kaikki sähköautot voivat käyttää kaikkia latauspisteitämme”, sanoo Fortum Charge & Driven Suomen maajohtaja Rami Syväri.

Fortumin tämänhetkiset Suomen pikalatauspisteet sijaitsevat pääosin ABC-asemien yhteydessä. Pikalatauspisteitä oli vuodenvaihteessa yhteensä 20 ja ne löytyvät karttapalvelusta map.chargedrive.com

”Sähköautoilu yleistyy myös Suomessa ja sen myötä latauspalveluiden kysyntä kasvaa. ABC-asemat ovat luonnollisia pysähdyspaikkoja autoilijoille, joten on hienoa että voimme tarjota myös kaikille sähköautoilijoille lisää virtaa”, toteaa ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Vehmala-Viksten.

Päivitystyön yhteydessä  Fortumin latauspisteiden hinnoittelu yhdenmukaistettiin. Fortumin kaikkien pisteiden hinnoittelu on minuuttiperusteista.

”Uskomme, että aikaan perustuva hinnoittelu on asiakkaiden kannalta paras ratkaisu, sillä se lyhentää odotusaikoja ja tehostaa siten pisteiden käyttöä”, Syväri jatkaa.

Takaisin