Sähkösopimuksen tekeminen hauskaa?

Nyt voit maksaa sähköstä hymylläsi.
Tunnustamme - sähkösopimuksen tekeminen ei välttämättä ole se viikon hauskin hetki, varsinkin jos se on jäänyt viime tinkaan esimerkiksi muuttaessasi uuteen kotiisi. Pohdimme, millä tavalla voisimme tehdä tilanteesta  iloisemman.
Haluamme asiakkaidemme hymyilevän kun he ovat tekemisissä kanssamme ja siksi päätimme käynnistää hymykampanjan. Kun nyt teet sähkösopimuksen kanssamme ja hymyilet sopimuksenteon yhteydessä, saat viiden euron edun seuraavalle sähkölaskullesi. Etu on voimassa kesäkuun loppuun asti.

"Olemme jo pitemmän aikaa tehneet töitä sen eteen, että sähkösopimuksen solmiminen verkossa olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Hyvä palvelukokemus voi mielestämme olla vielä jotain enemmänkin - siitä voi tulla jopa hyvälle tuulelle. Siksi rakensimme nettisivuillemme hauskan hymytunnistimen, jonka toivomme saavan mahdollisimman monen asiakkaamme hymyilemään", sanoo Mia Roos Fortumista.

Hymytunnistin toimii sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Tietokoneella tunnistin hyödyntää koneen kameraa ja tunnistaa, että suupielet ovat varmasti ylöspäin. Mobiililaitteilla voit lähettää olemassa olevan hymykuvan itsestäsi, jonka hymytunnistin arvioi. Halutessasi voit myös jatkossa tehdä sopimuksen tavanomaisella tavalla.

Takaisin