Oma Fortum - kotisi hyvinvointisovellus

Mikä on Oma Fortum?

Oma Fortum on kotisi hyvinvointisovellus. Sen kautta näet sopimuksesi ja laskusi ja saat hälytyksen, jos sähköä kuluu enemmän kuin olit ajatellut. Tarkka-asiakkaat pystyvät lisäksi hyödyntämään pörssisähkön vaihtuvaa hintaa entistä tehokkaammin. Voit ladata sovelluksen iOS- tai Android-laitteelle.

Ota Oma Fortum käyttöösi

Käytitpä älypuhelinta tai tablettia, saat sovelluksen helposti ja nopeasti käyttöösi.

Kolme hyvää syytä ladata Oma Fortum

Seuraat kätevästi sähkönkulustasi

Oma Fortumista näet energian kulutuksen kilowattitunteina tai euroissa, kulutustiiltä napauttamalla pääset myös tutkimaan kulutustasi tarkemmin päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. Käytössäsi on myös kätevät kulutus- tai hintahälytykset (vain Tarkka-asiakkaille).

Hoidat helpommin sopimusasioitasi

Omat tietosi, sopimuksesi ja laskusi pysyvät vaivatta mukanasi. Jos tarvitset apua, voit ottaa suoraan yhteyttä muutto- tai asiakaspalveluumme.

Voit tutustua lisäpalveluihin

Sovelluksessa voit tutustua aurinkolaskuriimme ja selvittää katoltasi saatavan aurinkoenergian potentiaaliseen määrän sekä jättää tarjouspyynnön.

Näin helposti otat sovelluksen käyttöösi

 • 1

  Näin otat sovelluksen käyttöösi

  Oma Fortum -sovellus on saatavana iOS- ja Android-laitteille. Klikkaa yllä olevaa linkkiä tai lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta.

 • 2

  Rekisteröidy & kirjaudu

  Kirjaudu aiemmin luomallasi käyttäjänimellä ja salasanalla tai luo uusi käyttäjätunnus. Kun luot uuden käyttäjätunnuksen, tarvitset joko pankkitunnukset tai asiakasnumerosi ja henkilötunnuksen. Asiakasnumerosi löydät esimerkiksi laskustasi.

 • 3

  Voit käyttää sovellusta

  Valmista! Oma Fortum muistaa kirjautumisesi, joten jatkossa sinun tarvitsee vain avata sovellus.

Sovelluksen viimeisimmät päivitykset 1.2.2017

Kuluvan kuukauden kulutustieto, joka näkyy ensimmäisellä näytöllä, ohjaa klikkaamalla päiväkohtaisen erittelyn. Nyt voit selata edellisten kuukausien päiväkohtaisia tietoja helposti nuolella suoraan sovelluksessa siirtymättä Valpas-palveluun. Jos siirryt Valpas-palveluun sovelluksesta, niin nyt sovelluksessa valittu sähkön/lämmön käyttöpaikka (toimitusosoite) seuraa mukana. Kun avaat sovelluksen, nyt ensimmäisenä avautuvat sähkösopimuksiin liittyvät sisällöt. Oikean yläkulman linkistä voit vaihtaa tarkastelemaasi sopimusta. Valintasivulla sopimuksesi listautuvat näin: ensin sähkösopimuset, sitten kaukolämpösopimukset ja lopuksi muut sopimukset, kuten esimerkiksi verkkokauppaostoksiisi liittyvät laskutussopimukset. Käyttöpaikka/sopimusvalintasivulta löytyy nyt myös käyttöpaikan katuosoite, joka helpottaa sinua, jos sinulla on useita sopimuksia kanssamme. Julkaisimme myös applikaatioon demon, josta voit tutustua kirjautuneen palveluihin etukäteen, jos et ole vielä ottanut palvelua täysin käyttöösi.