Oma Fortum-sovellus

Mikä on Oma Fortum?

Oma Fortum on kotisi hyvinvointisovellus. Sen kautta näet sopimuksesi ja laskusi ja saat hälytyksen, jos sähköä kuluu enemmän kuin olit ajatellut. Tarkka-asiakkaat pystyvät lisäksi hyödyntämään pörssisähkön vaihtuvaa hintaa entistä tehokkaammin. Voit ladata sovelluksen iOS- tai Android-laitteelle.

Ota Oma Fortum käyttöösi

Käytitpä älypuhelinta tai tablettia, saat sovelluksen helposti ja nopeasti käyttöösi.

Kolme hyvää syytä ladata Oma Fortum

Seuraat kätevästi sähkönkulutustasi

Oma Fortumista näet energian kulutuksen kilowattitunteina tai euroissa, kulutustiiltä napauttamalla pääset myös tutkimaan kulutustasi tarkemmin päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla. Käytössäsi on myös kätevät kulutus- tai hintahälytykset (vain Tarkka-asiakkaille).

Hoidat helpommin sopimusasioitasi

Omat tietosi, sopimuksesi ja laskusi pysyvät vaivatta mukanasi. Jos tarvitset apua, voit ottaa suoraan yhteyttä muutto- tai asiakaspalveluumme.

Voit tutustua lisäpalveluihin

Sovelluksessa voit tutustua aurinkolaskuriimme ja selvittää katoltasi saatavan aurinkoenergian potentiaaliseen määrän sekä jättää tarjouspyynnön.

Näin helposti otat sovelluksen käyttöösi

 • 1

  Näin otat sovelluksen käyttöösi

  Oma Fortum -sovellus on saatavana iOS- ja Android-laitteille. Klikkaa yllä olevaa linkkiä tai lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta.

 • 2

  Rekisteröidy & kirjaudu

  Kirjaudu aiemmin luomallasi käyttäjänimellä ja salasanalla tai luo uusi käyttäjätunnus. Kun luot uuden käyttäjätunnuksen, tarvitset joko pankkitunnukset tai asiakasnumerosi ja henkilötunnuksen. Asiakasnumerosi löydät esimerkiksi laskustasi.

 • 3

  Voit käyttää sovellusta

  Valmista! Oma Fortum muistaa kirjautumisesi, joten jatkossa sinun tarvitsee vain avata sovellus.

Sovelluksen viimeisimmät päivitykset

Nyt näet sovelluksen aloitussivulla kilowattien lisäksi sähkönkulutuksesi myös euroina kuukauden alusta. Käytä hyödyksesi!

Fortum SmartLivingin asiakkaille näytetään asunnon ilmankosteus ja lämpötila . Palvelussa kerrotaan myös muiden asuntojen keskiarvot lämpötilalle ja taloyhtiön tyytyväisyys-tilanne.

Ilmoitukset osiossa näytämme mm. mitä uutta olemme julkaisseet, hinta- ja kulutusvahti-ilmoitukset sekä ilmoitukset asiakkaille, joiden määräaikainen Fortum Takuu-sähkösopimus on päättymässä ja on aika uusia sopimus. Jos sinulle on uusia ilmoituksia, näet kirjekuori-kuvakkeessa punaisen pisteen.

Asiakkaat, joilla on Fortum Kotivakuutus, näkevät vakuutuksen perustiedot sovelluksessa. Sovelluksesta on mahdollisuus ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön soittamalla palvelunumeroon.

HYÖDYNNÄ UUDISTUNUT SOVELLUS JA LATAA APP STORESTA TAI GOOGLE PLAYSTA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ.