Hyödynnä aurinkopaneeliesi ylituotanto sähköautosi lataamiseen

Ole ensimmäisten joukossa hyödyntämässä sähköjärjestelmäsi ylituotanto sähköautosi lataukseen Fortum Charge & Drive -latausverkostossa.

Jätä yhteystietosi

3 syytä liittyä Fortum Aurinkolataus -palveluun

Parempi hyöty

Saat omasta järjestelmästäsi paremman hyödyn. Fortum Aurinkolataus -palvelu tarjoaa tuottamallesi sähkölle paremman arvon, jolloin ylimääräinen tuotantosi hyödyttää sinua entistä enemmän.

Joustavuus

Voit hyödyntää ylijäämätuotantosi juuri siellä ja silloin kuin sitä itse tarvitset. Fortum Charge & Drive latausverkosto koostuu Pohjoismaissa jo yli 1300 latauspisteestä, ja Suomessakin on jo 100 latauspistettä, joista 34 on pikalatauspisteitä.

Tulevaisuus

Tehdään yhdessä tulevaisuudesta parempi ja maailmasta puhtaampi tuottamalla energiaa yhä enemmän uusiutuvilla energialähteillä ja pienentämällä liikenteen päästöjä.

Aurinkolataus pähkinänkuoressa

Fortum Aurinkolataus helposti käyttöösi

Mikäli myyt jo nyt ylijäämätuotannon Fortumille, voit ilmoittaa alla olevalla lomakkeella, että haluat Aurinkolataus-palvelun käyttöösi. Otamme sinuun yhteyttä, kun palvelu on käytettävissäsi. Saat tämän jälkeen postitse palveluavaimen, jolla rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.

Mikäli et vielä myy ylijäämätuotantoasi Fortumille, mutta haluat palvelun käyttöösi voit olla yhteydessä asiakaspalveluun alla olevalla linkillä tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 99 330 (pvm/mpm, ma-pe klo 9-17).

Jätä yhteystietosi

Charge & Drive avaimen aktivointi

Kun olet saanut Fortum Charge & Drive -avaimesi tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi sekä aktivoida tunnisteesi ja antaa maksutietosi palveluun.

Joka kuukausi aurinkosähkön ylituotanto muunnetaan arvoksi ja lisätään palveluavaimellesi. Voit käyttää arvoa latauksen yhteydessä milloin haluat.

Lue lisää

Näin käytät Aurinkolataus -palvelua.

Palvelun käyttö on yksinkertaista; ajat vapaalle Fortum Charge & Drive latauspisteelle, tunnistaudut avaimella ja aloitat latauksen.

Kun lataat autoasi, maksu hoituu helposti palveluavaimellasi. Maksutapahtuma veloitetaan Aurinkolataus-saldoltasi.

Jätä yhteystietosi

Laaja Charge & Drive -latauspisteverkosto

Fortum Charge & Drive on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa ja toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Latausverkosto koostuu Pohjoismaissa yli 1300 latauspisteestä. Suomessa latauspisteitä on 100, joista 34 on pikalatauspisteitä. Latauspisteiden sijainnit löytyvät karttapalvelusta.

Katso latauspaikat

Aurinkosähkö ja sähköinen liikenne luovat yhdessä puhtaampaa maailmaa

Aurinkosähkö

Sähkön kulutuksen kasvaessa tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa ja vähentää päästöjä. Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde.

Sähköinen liikenne

Olemme varmoja, että liikenteen päästöjä voidaan pienentää reilusti. Muutos vaatii kuitenkin uutta teknologiaa, investointeja ja yhteistä sitoutumista. Haluamme edistää puhtaammat liikenteen kehitystä jo tänään.

älykkäät ratkaisut

Haluamme johtaa muutosta kohti vähäpäästöistä energiajärjestelmää ja resurssien optimaalista käyttöä. Tehtävämme on vauhdittaa muutosta uudistamalla energiajärjestelmää ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Jätä yhteystietosi

Kiinnostuitko Fortum Aurinkolatauksesta? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä.

Yhteystietosi

Kiitos mielenkiinnostasi

Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä kun palvelu julkaistaan. Tarvittaessa tavoitat meidät numerosta 0200 99330 (arkisin 9-17).