Hyödynnä aurinkopaneeliesi ylituotanto sähköautosi lataamiseen

Tilaa palvelu käyttöösi nyt ja hyvitämme sinulle ylijäämätuotantosi arvon kaksinkertaisena käytettäväksi Fortum Charge & Drive –latausverkostossa Suomessa.

Tilaa palvelu

3 syytä liittyä Fortum Aurinkolataus -palveluun

Parempi hyöty

Saat sähkön ylituotannostasi paremman hyödyn Fortum Aurinkolataus -palvelulla, sillä hyvitämme ylituotantosi arvon sinulle kaksinkertaisena. Tuotannon voit käyttää sähköautosi lataukseen Fortum Charge & Drive latausverkostossa Suomessa.

Joustavuus

Voit hyödyntää ylijäämätuotantosi juuri siellä ja silloin kuin sitä itse tarvitset. Fortum Charge & Drive latausverkosto koostuu Pohjoismaissa jo yli 1300 latauspisteestä, ja Suomessakin on jo 100 latauspistettä, joista 34 on pikalatauspisteitä.

Tulevaisuus

Tehdään yhdessä tulevaisuudesta parempi ja maailmasta puhtaampi tuottamalla energiaa yhä enemmän uusiutuvilla energialähteillä ja pienentämällä liikenteen päästöjä.

Aurinkolataus pähkinänkuoressa

Fortum Aurinkolataus helposti käyttöösi

Voit ilmoittaa alla olevalla lomakkeella, että haluat Aurinkolataus-palvelun käyttöösi. Saat postitse palveluavaimen, jolla rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.

Halutessasi voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme alla olevalla linkillä tai soittamalla asiakaspalveluun 0200 99 330 (pvm/mpm, ma-pe klo 9-17).

Tilaa palvelu

Charge & Drive avaimen aktivointi

Kun olet saanut Fortum Charge & Drive -avaimesi tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi sekä aktivoida tunnisteesi ja antaa maksutietosi palveluun.

Joka kuukausi aurinkosähkön ylituotanto muunnetaan arvoksi ja lisätään palveluavaimellesi. Voit käyttää arvoa latauksen yhteydessä milloin haluat.

Lue lisää

Näin käytät Aurinkolataus -palvelua.

Palvelun käyttö on yksinkertaista; ajat vapaalle Fortum Charge & Drive latauspisteelle, tunnistaudut avaimella ja aloitat latauksen.

Kun lataat autoasi, maksu hoituu helposti palveluavaimellasi. Maksutapahtuma veloitetaan Aurinkolataus-saldoltasi.

Tilaa palvelu

Laaja Charge & Drive -latauspisteverkosto

Fortum Charge & Drive on edelläkävijä sähköautojen latauspalveluiden tarjoamisessa ja toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Latausverkosto koostuu Pohjoismaissa yli 1300 latauspisteestä. Suomessa latauspisteitä on 100, joista 34 on pikalatauspisteitä. Latauspisteiden sijainnit löytyvät karttapalvelusta.

Katso latauspaikat

Aurinkosähkö ja sähköinen liikenne luovat yhdessä puhtaampaa maailmaa

Aurinkosähkö

Sähkön kulutuksen kasvaessa tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa ja vähentää päästöjä. Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde.

Sähköinen liikenne

Olemme varmoja, että liikenteen päästöjä voidaan pienentää reilusti. Muutos vaatii kuitenkin uutta teknologiaa, investointeja ja yhteistä sitoutumista. Haluamme edistää puhtaammat liikenteen kehitystä jo tänään.

Älykkäät ratkaisut

Haluamme johtaa muutosta kohti vähäpäästöistä energiajärjestelmää ja resurssien optimaalista käyttöä. Tehtävämme on vauhdittaa muutosta uudistamalla energiajärjestelmää ja tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja.

Jätä yhteystietosi

Kiinnostuitko Fortum Aurinkolatauksesta? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä.

Yhteystietosi

Kiitos mielenkiinnostasi

Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä kun palvelu julkaistaan. Tarvittaessa tavoitat meidät numerosta 0200 99330 (arkisin 9-17).