Mökkipaketin toimitus ja käyttöönotto

Toimitus lähipostiin

Fortum Fiksu -järjestelmä toimitetaan postipakettina esimerkiksi mökkipaikkakuntasi asiamiespostiin. Kerro tilauksen yhteydessä tarkka toimitusosoite.

Ennen toimitusta Fiksu-järjestelmä on konfiguroitu tilaamillesi laitteille. Saat meiltä sähköpostiisi viestin, kun pakettisi on siirretty postin kuljetettavaksi. Tämän jälkeen seuraa Postin ilmoituksia saapuvasta lähetyksestä.

Tarkista lähetys

Kun olet noutanut paketin, tarkista että kaikki toimitusvahvistuksessa ilmoitetut laitteet ovat mukana ja ehjiä. Mikäli toimituksessa on huomautettavaa, tee se välittömästi asiakaspalveluumme. Palautusta varten tutustu palautusohjeisiimme.

 Sijoita laitteet paikoilleen ja täydennä tiedot hallinnointikäyttöliittymään

  • Lähetyksen mukana on henkilökohtaisen käyttöliittymäsi webbiosoite, käyttäjätunnus, salasana sekä käyttöohjeet. Ohjeissa on selitetty seikkaperäisesti sekä laitekohtaiset että käyttöliittymäkohtaiset käyttöohjeet.
  • Sijoita tilaamasi lisälaitteet omille paikoilleen paketin mukana saapuneiden ohjeiden mukaisesti. Saat tilaamasi Fortum Fiksu Mökin omistajalle -kokoonpanon valmiiksi sinulle konfiguroituna. Voit laajentaa mökin omistajan peruspakettia haluamillasi lisälaitteilla jo ensitilauksen yhteydessä tai täydennystilauksena myöhemmin.
  • Täydennä Fiksun hallinnointikäyttöliittymään yhteystietosi (sähköposti tai tekstiviestinumero) ja tilaa hälytykset.

Ota Fortum Fiksu päivittäiseen käyttöön

Ota Fortum Fiksu käyttöön: seuraa, ohjaa ja hallitse loma-asuntoasi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Esimerkiksi:

  • Seuraa sähkönkulutustasi: onko kulutus korkeampaa kuin pitäisi, jäikö jokin laite turhaan päälle?
  • Kuluuko peruslämmön ylläpitoon normaalia enemmän sähköä: ehkä jokin ikkuna on rikkoontunut? tai jäänyt auki – tämän kertoo ovi- ja ikkunatunnistimet
  • Varmista että sähkökytkinten taakse kytkemäsi sähkölaitteet ovat pois päältä – esimerkiksi kahvinkeittimestä voit näin sammuttaa virran etänä.
  • Avasiko joku oven tai ikkunan, vaikka kenenkään ei tietojesi mukaan pitäisi olla paikalla.
  • Mikä on lämpötila länsiterassilla?

16.7.2015