Kiitos Fortum - Takuu sähkösopimuksesta!

 

 

 

Lähetämme kirjallisen vahvistuksen postitse kuukauden sisällä sopimuksen alkamispäivästä. Saatuasi vahvistuksen tarkista, että tiedot ovat oikein.

 

 

 

 

 

 

 

Sopimusvahvistuksen mukana saat asiakasnumeron, jota tarvitset rekisteröityessäsi fortum.fi-palveluihin. ​

 


 

 

Sopimusvahvistuksen saatuasi:

 

  • Voit aktivoida Oma Fortum - palvelun fortum.fi-ssä. Voit luoda tunnuksen jo ennakkoon. Vahvistuksen viitenumerolla voit myös ottaa e-laskun käyttöösi omassa verkkopankissasi. Näin saat jatkossa sähkölaskusi suoraan verkkopankkiisi.

 

Jos olet jo vastaanottanut paperilaskuja:

 

  • Silloin otat e-laskun käyttöösi viitenumerolla, joka löytyy viimeisimmältä sähkölaskultasi.

Takuu-sopimuksen hinnat

Takuu-sopimuksessa on hintatakuu, eli sen hinta ei muutu sopimuskauden aikana. Kun sopimuskausi on päättymässä, lähetämme sinulle hyvissä ajoin uuden tarjouksen jatkosopimuksesta.

Takuu-hinnat

Näin luot Oma Fortum - tunnuksen

Oma Fortum -käyttäjätunnuksen avulla hoidat turvallisesti omaan sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimukseesi liittyvät muutokset, seuraat energiankulutustasi ja hyödynnät asiakasedut verkkokaupassa.

Lue lisää

Fortum Store

Fortum Store -verkkokaupasta saat helpotusta arkeen. Sieltä hankit energiatehokkaat ja kodin turvallisuutta lisäävät tuotteet luotettavasti ja edullisesti.

Fortum Store - verkkokauppa

Yhdessä kohti puhtaampaa maailmaa

Sähkön kulutus kasvaa nopeasti, mutta samanaikaisesti tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa lisäämällä uusiutuvien ja vähähiilisten energialähteiden käyttöä.

jointhechange.fi