Kiitos sähkösopimuksesta ja onnea uuteen kotiin!

Lähetämme kirjallisen vahvistuksen postitse kuukauden sisällä sopimuksen alkamispäivästä. Saatuasi vahvistuksen tarkista, että tiedot ovat oikein. Sopimusvahvistuksen mukana saat asiakasnumeron, jota tarvitset rekisteröityessäsi fortum.fi-palveluihin.​


 

Sopimusvahvistuksen saatuasi:

  • Voit aktivoida Oma Fortum - palvelun fortum.fi-ssä. Voit luoda tunnuksen jo ennakkoon. Vahvistuksen viitenumerolla voit myös ottaa e-laskun käyttöösi omassa verkkopankissasi. Näin saat jatkossa sähkölaskusi suoraan verkkopankkiisi.

 Jos olet jo vastaanottanut paperilaskuja:

  • Silloin otat e-laskun käyttöösi viitenumerolla, joka löytyy viimeisimmältä sähkölaskultasi.

Vanhan kodin sopimuksen irtisanominen

 
Muistathan päättää entisen asuntosi sopimuksen paikalliselle verkkoyhtiölle, jotta sähkötoimitus ja laskutus päättyy. Fortumin verkkoalueella päätät sopimuksen:
  • soittamalla asiakaspalveluun
  • kirjautumalla palveluun ja päättämällä sopimuksen Oma Fortum etusivullasi.
 
Asiakaspalvelu
ma - pe klo 9 - 17 numerossa 0200 19000 (pvm/mpm)*

Fortum Muuttopuhelin 24 h
Kellon ympäri, joka päivä numerossa 0200 80 000 (pvm/mpm)*

 


 

* Soittaminen asiakaspalveluun ja muihin 0200-alkuisiin numeroihin maksaa soittajan oman operaattorin veloittaman normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan. ​

 


 

Muuttajan edut

Saat 50 % alennuksen vuokratessasi Niemeltä muuttolaatikoita. Jos tilaat myös muuttopalvelun Niemeltä, saat muuttolaatikot kaupan päälle. Asiakasetusi lunastat soittamalla Niemelle 09 5420 5420 (pvm/mpm) ja mainitsemalla kampanjatunnuksen Fortum. Edut ovat voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

niemi.fi/

Näin luot Oma Fortum - tunnuksen

Oma Fortum -käyttäjätunnuksen avulla hoidat turvallisesti omaan sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasusopimukseesi liittyvät muutokset, seuraat energiankulutustasi ja hyödynnät asiakasedut verkkokaupassa.

Lue lisää

Fortum Store

Fortum Store -verkkokaupasta saat helpotusta arkeen. Sieltä hankit energiatehokkaat ja kodin turvallisuutta lisäävät tuotteet luotettavasti ja edullisesti.

Fortum Store - verkkokauppa

Yhdessä kohti puhtaampaa maailmaa

Sähkön kulutus kasvaa nopeasti, mutta samanaikaisesti tarvitsemme uusia tapoja tuottaa energiaa lisäämällä uusiutuvien ja vähähiilisten energialähteiden käyttöä.

jointhechange.fi