Vesisähköä vuodeksi -arvonnan säännöt

 
 
  1. Järjestäjä: Fortum Markets Oy, PL 100, 00480 Fortum.
  2. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneet henkilöt eikä Fortumin henkilökunta.
  3. Osallistumisaika: Osallistumisaikaa arvontaan on 1.5.2013 – 30.9.2013.
  4. Osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki kuluttaja-asiakkaat, jotka kampanja-aikana ovat tehneet sähkön myyntisopimuksen, tilanneet jonkin Fortumin energiansäästötuotteen tai -palvelun, osallistuneet Fortum Marketsin tai sen yhteistyökumppanin järjestämiin testeihin, kyselyihin tai kilpailuihin ja/tai täyttäneet arvontalomakkeen.
  5. Palkinto ja sen arvonta: Fortum Markets Oy arpoo kaikkien osallistuneiden kesken yhden ”Vuoden vesisähköt” -energiapaketin, maksimissaan 10 000 kWh sähköenergiaa + perusmaksut (palkinnon arvo on esim 1.5.2013 Fortum Kesto yleissähkö hinnalla ja 10 000 kWh kulutuksella 646 euroa, hinta sis. alv. 24 %.)
  6. Palkinnon lunastaminen: Palkinnon voi käyttää jo olemassa oleva Fortumin sähkönmyynnin kuluttaja-asiakas, tai henkilö, jolla on mahdollisuus tulla Fortumin sähkönmyynnin asiakkaaksi. Palkinto tulee lunastaa viimeistään 1.1.2014 alkaen. Palkinto toimitetaan sähköenergiana, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Palkinto tulee käyttää yhdessä sähkön käyttöpaikassa, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle. Mikäli asiakkaan vuoden aikana käyttämä sähköenergia ylittää 10 000 kWh, asiakas vastaa itse ylimenevän osan kustannuksista. Mikäli asiakkaan sähkön käyttö alittaa 10 000 kWh, käyttämättä jäänyttä sähköenergian osuutta ei hyvitetä. Palkinto arvotaan lokakuussa 2013. Fortum maksaa arpajaisveron. Asiakas maksaa itse sähkönsiirrosta aiheutuneet kulut ja verot paikallisen verkkoyhtiön hinnaston mukaisesti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä voidaan julkaista www.fortum.fi –palvelussa tai muussa Fortumin viestinnässä.
  7. Arpajaisvero: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja vastaa mahdollisista muista voiton vastaanottamiseen tai sen käyttämiseen liittyvistä kustannuksista.
  8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin. 

 

 

Fortumin kotisivulle