Fortum Vakaa -sähkösopimuksen nettietukampanjan ehdot:
 
Nettietu koskee kuluttaja-asiakkaita, jotka kampanja-aikana tekevät Fortumin verkkosivuilla uuden Fortum Vakaa –sähkösopimuksen. Etu on 50 euron suuruinen hyvitys asiakkaan sähkölaskulla. Sähkölaskun ollessa alle 50 euroa, hyvitys siirtyy seuraaville laskuille.
Lisäksi seuraavat ehdot tulee täyttyä:
- Sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 100.000 kWh/vuosi
- Asiakkaalla ei ole voimassa sellaista määräaikaista sähkösopimusta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen.
- Kampanja-aika on 1.6. – 15.6.2015
- Nettietua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Muilta osin sovelletaan Fortum Vakaan sopimusehtoja ja yleisiä Energiateollisuus ry:n suosittelemia sähköntoimitus- ja sähkönmyyntiehtoja.

Lunasta etusi tästä
 

Matkalahjakorttiarvonnan säännöt

  1. Järjestäjä: Fortum Markets Oy, PL 100, 00480 Fortum (Jäljempänä “Järjestäjä”).
  2. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneet henkilöt.
  3. Osallistumisaika: Osallistumisaika on 1.6.-15.6.2015. 15.6.2015 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Todisteita osallistumisen lähettämisestä ei katsota todisteeksi osallistumisen toimittamisesta perille ajoissa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.
  4. Kuinka osallistua arvontaan: Arvontaan osallistuvat asiakkaat, jotka ovat tehneet uuden kuluttaja-asiakkaan Fortum-sähkösopimuksen kampanja-aikana. Sopimuslomakkeen yhteystiedoissa on käytettävä Soneran liittymän puhelinnumeroa.
  5. Palkinnot ja niiden arvonta: Fortum Markets Oy arpoo kaikkien 15.6.2015 mennessä Soneran nettiedun kautta sähkösopimuksen tehneiden kesken 500 euron arvoisen Aurinkomatkojen lahjakortin. Palkinto arvotaan kesäkuussa 2015. Palkinnon arvo sisältää arvonlisäveron 24 %. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä voidaan julkaista www.fortum.fi -palvelussa ja / tai Fortumin myyntipisteellä.
  6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
  7. Arpajaisvero / Vaihto: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton vastaanottamiseen tai sen käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
  8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.