Nyt Fortum Tarkka -sähkösopimus on entistä tarkempi!

Fortum Tarkka -sähkösopimus on uudistunut! Jos sähkömittarisi on aktivoitu paikallisen sähkönsiirtoyhtiön toimesta kuukausiluentaan on Tarkka -sähkö saatavilla todellisilla Sähköpörssin tuntihinnoilla. Hyödynnä sinäkin edullisimmat sähköpörssin tuntihinnat Fortum Tarkka -sopimuksen avulla.

Fortum Tarkka -sopimuksen hinta seuraa tunneittain NordPool -sähköpörssissä toteutunutta Suomen hinta-alueen hintaa. Sähköpörssissä sähkönhinnan nousut ja laskut voivat olla nopeita ja hinta vaihtelee kiinteähintaisia sopimuksia enemmän. Pitkällä aikavälillä NordPool -hintoihin perustuvat sopimukset ovat olleet käyttäjälleen edullisia sopimuksia.

Tuntihinnoitellussa sopimuksessa lisäsäästöä syntyy, kun keskität kotisi sähkönkäyttöä tunneille, joilla sähkön hinta on edullisin. 

Uudistunut Fortum Tarkka -sopimus on tarkoitettu kohteisiin, joissa sähkömittari on aktivoitu tuntiluentaan. Se tarkoittaa sitä, että tuntitason sähkönkäyttötieto sähkömittariltasi on siirrettävissä meille automaattisesti, joka mahdollistaa tuntihinnoitteluun perustuvan sopimuksen soveltamisen.  

Hinnat ja ehdot 

  • Sähköpörssin tuntihintoihin lisätään välityspalkkio, joka tuntihinnoitellussa Fortum Tarkka -sopimuksessa on vain  0,30 c/kWh (sis. 24 % alv) sekä kuukausittainen perusmaksu 4,02 €/kk. 
  • Fortum Tarkka -sopimus on voimassa toistaiseksi 14 päivän irtisanomisajalla.
  • Fortum Tarkan sopimusehdot löydät oheisesta linkistä: Fortum Tarkan sopimusehdot 

Lisää tietoa tuntihinnoitellusta Fortum Tarkka -sopimuksesta asiakaspalvelusta

Kun haluat tiedustella lisää tuntihinnoitellusta Fortum Tarkka-sopimuksesta, soita ma - pe klo 9 - 17 asiakaspalveluumme 
puh. 0200 19000 (pvm/mpm). 
 

Uusiutuvaa Energiaa

Fortum Tarkan sähkö on uusiutuvalla vesivoimalla tuotettua 100 % Vesisähköä, joka on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Vesisähköä käyttämällä kotisi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat pyöreä nolla! *)

Entä jos sähkömittari ei ole vielä aktivoitu tuntiluentaan?

Ei hätää! Siihen saakka, kun todellista tuntikohtaista kulutusta ei ole  saatavilla, Tarkan hinta päivittyy kuukausittain pörssisähkön keskihinnan perusteella. Huomaa, että välityspalkkio on tällöin 0,37 c/kWh.

 


*) Lähde: Ympäristökeskuksen mukaan uusiutuva energia oletetaan päästöttömäksi, yhdenmukaisesti Energiatilaston ja EU:n energiapolitiikan kanssa. Niin kutsuttu vihreä sähkö, eli esimerkiksi tuulivoimaan, auringonsäteilyyn, biomassaan ja vesivoimaan perustuva sähkö on laskennassa nollapäästöistä, eli päästö on 0 g/kWh. (Suomen ympäristökeskus: www.ilmastodieetti.fi).  

 

 

Tarkka-sopimuksesta kysyttyä