Fortum Laskunmaksuturva -vakuutus

Rahanarvoinen asiakasetusi, maksuton Fortum Laskumaksuturva -vakuutus voidaan myöntää sähkösopimusasiakkaillemme. Vakuutuksella saat helpotusta taloudelliseen tilanteeseesi jos joudut työkyvyttömäksi sairauden tai tapaturman vuoksi. Saat vakuutuksesta 250 euron arvoisen kertakorvauksen, jonka voit käyttää esimerkiksi sähkölaskun maksuun. Vakuutus astuu voimaan automaattisesti myöntämispäivänä, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

Mitä Fortum Laskunmaksuturva -vakuutuksesta korvataan?

Vakuutuksesta korvataan vakuutetulle 250 euron kertakorvaus, mikäli hän joutuu vakuutuksen voimassaoloaikana täysin työkyvyttömäksi tapaturman tai sairauden vuoksi. Vakuutusyhtiön korvausvelvollisuus alkaa, kun vakuutus on ollut voimassa 30 vuorokautta. Työkyvyttömyyden tulee jatkua vähintään 60 vuorokautta.

Vakuutetun tulee olla 18-64 vuotias ja työelämässä ollakseen oikeutettu vakuutuskorvaukseen. Vakuutus on voimassa 12 kuukautta myöntämispäivästä lähtien, minkä jälkeen vakuutus päättyy.  Vakuutettu on oikeutettu hakemaan korvausta vakuutuksesta vain kerran. Korvauksen saadakseen vakuutetun tulee olla Fortumin sähkösopimusasiakas.

Vakuutuksen tarjoaja

 

Vakuutuksen tarjoaa kansainvälinen vakuutusyhtiö ACE, josta lisätietoa osoitteessa: ACE Group, ACE vakuutukset .

Asiakaspalvelu ja korvauskäsittely

 

Kansainvälinen vakuutusyhtiö ACE vastaa Fortum Laskunmaksuturvan asiakaspalvelusta ja korvauskäsittelystä. Voit olla yhteydessä ACE:n asiakaspalveluun ma-pe klo. 9-17,  puhelin 09 6861 5151 (pvm/mpm) tai asiakaspalvelu@acegroup.com ja korvausasioissa vahingot@acegroup.com.  

Vill du läsa det här på svenska?

​​​​​

28.8.2015