Lunasta OSKU-opiskelijaetu: edullinen Fortum Tarkka -opiskelijan sähkösopimusOSKU-opiskelijana saat Fortumilta edullisen ja joustavan, opiskelijalle räätälöidyn sähkösopimuksen! Perusmaksuetusi on jopa 25% vuodessa ja käytät ympäristöä kunnioittavaa, 100 % uusiutuvaa vesisähköä.

Sähkösopimuksesi on helppo ja huoleton, sillä energian hintasi on aina ajan tasalla. Fortum Tarkka sopimuksen hinta muodostuu sähköpörssissä toteutuneesta tuntihinnasta, lisättynä välityspalkkiolla 0,30 c/ kWh.

Nyt OSKU-erikoisetuna sähkösopimuksen tekijälle lisäksi kätevä ja tyylikäs Bluebiit -varavirtalähde kaupan päälle. Älä anna akun loppumisen rajoittaa menoasi - varavirtalähteellä lataat älylaitteesi missä tahansa.

Tarjous koskee OSKUn jäseniä, joilla on voimassaoleva OSKUn opiskelijakortti.


Perusmaksu opiskelijoille 2,99€/kk​100 % uusiutuvaa vesisähköäMaksuton Fortum Omavastuu Plus -vakuutusetu*​​Kätevä Oma Fortum -mobiilisovellus**

​*Fortum OmavastuuPlus vakuutusturva korvaa asiakkaan kotivakuutuksen omavastuuosuutta 100 euroon asti vahingon sattuessa. Vakuutusturva alkaa siitä päivästä kun asiakas tekee sähkösopimuksen ja on voimassa 12 kk.
​**Fortumin asiakkaana seuraat laskujasi ja sähkönkulutustasi helposti Oma Fortum –mobiilisovelluksella.