Sähköä pörssistä - Fortum Tarkka

 
Haluatko helpon sopimuksen, jossa sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan kilpailutuksesta ja silti hintasi on aina ajan tasalla? Silloin valintasi on Fortum Tarkka. Sopimus on jatkuvasti voimassa, eikä sitä erikseen tarvitse uusia.

Hinta aina ajan tasalla

Kuukausittain päivittyvän Fortum Tarkka -sopimuksen hinta perustuu sähköpörssissä noteerattavaan spot-sähkön kuukauden keskihintaan.

Kuukausittaisen perusmaksun lisäksi maksat pienen energian hintaan lisättävän välityspalkkion. Koska sopimuksen hinta seuraa tukkuhinnan muutoksia nopeasti, on sen hinta aina ajan tasalla. Spot-hinta saattaa hetkellisesti vaihdella suurestikin, mutta kuukauden keskihinta tasaa jyrkimmät vaihtelut. Kuukauden toteutuneet hinnat ovat jälkikäteen nähtävissä kotisivuiltamme. Fortum Tarkan yleissähkön vuonna 2010-2012 toteutuneet hinnat löydät täältä

Kokeile hintalaskuria

Kokeile Tarkan hintalaskuria täällä. Laskurilla voit laskea sähköenergiasi vuosikustannukset ja energian keskihinnan Tarkka-sopimukselle. Tutustu myös Tarkan markkinakatsaukseen fortum.fi-palvelussa.

Täyttä Ekosähköä

Fortum Tarkka-asiakkaana saat kotiisi aina 100 % Vesisähköä. Tällä hetkellä Fortum Tarkan vesisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Ekoenergia tunnettiin aiemmin nimellä Norppa-sähkö.​​