Oletko tuulen ystävä? Tee kotiisi Fortum Tuulisähkösopimus

  • Fortum Tuulisähkö on 100 % tuulivoimalla tuotettua uusituvaa energiaa
  • Tuulisähkön ostajana voit pienentää hiilijalanjälkeäsi; valitsemalla Tuulisähkön kotisi sähkön käytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla.
  • Tuulisähkösopimuksesi jatkuu niin kauan kuin haluat, voit myös ottaa sen mukaasi, mikäli muutat
  • Kun teet sopimuksen nyt,  sähkön hinta sinulle on kiinteä 31.1.2019 asti ja sen jälkeen hinta päivittyy neljä kertaa vuodessa. Hinnat ovat julkiset ja löytyvät jatkossa fortum.fi-sivuilta.
  • saat paperittoman Tuulisähkölaskun tekemällä e-laskusopimuksen omaan verkkopankkiisi​​

​​UUSIUTUVA ENERGIA

 

Uusiutuvan energian tuotantomuodoissa hyödynnetään jatkuvia luonnollisia proseseja kuten auringonpaistetta, tuulta, virtaavaa vettä ja ilman ja maan lämpöä - tai käytetään biologiseti syntyviä varantoja, kuten puuta.  

Uusiutuvalla energialla tarkoitetaan tuuli-, aurinko-, maalämpö-, ilmalämpö-, aalto- ja vuorovesienergiaa, vesivoimaa, biomassaa, kaatopaikoilla ja jäteveden puhdistuksessa syntyviä kaasuja ja biokaasuja.  

Vesi- ja tuulivoima sekä aurinko-, maalämpö-, aalto- ja vuorovesienergiaan perustuvan sähkön tuotantovaiheessa ei aiheudu kasvihuonekaasujen, kuten hiilidioksidin päästöjä. Eri sähköntuotantomuotojen ympäristövaikutukset ovat erityyppisiä, eikä täysin ongelmatonta sähköntuotantomuotoa ole olemassa.