Fortum Vakaa Tespack -nettietukampanjan ehdot:
 
Nettietu koskee uusia kuluttaja-asiakkaita, jotka kampanja-aikana tekevät Fortumin verkkosivuilla uuden Fortum Vakaa –sähkösopimuksen. Etu on Tespack Mini aurinkolaturi 5000mAh. Sama asiakas tai asiakkaat yhdessä samassa käyttöpaikassa voivat käyttää edun vain kerran. 
 
Etu lunastetaan Fortum.fi/Store-verkkokaupasta asiakkaalle toimitettavan lunastuskoodin avulla. Koodi toimitetaan kahden viikon kuluessa sähkösopimuksen teosta.
Koodi on kertakäyttöinen, arvoltaan 49,90 €, joka hyvittää Tespack-tuotteen hinnan ja on voimassa 1.12.2016 asti. Koodia ei voi käyttää muihin tuotteisiin, eikä sitä vaihdeta rahaksi tai etua palauteta. Koodi tulee lisätä Fortum Store –verkkokaupan ostoskori-sivulla. Lisätietoa Fortum Storen toimituksista ja asiakaspalvelusta löydät osoitteesta fortum.fi/Store. Tilatakseen on rekisteröidyttävä tai kirjauduttava sisään verkkokauppaan. Ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä asiakasedun lunastaminen ja tilaaminen etukoodilla ei onnistu.

Lisäksi seuraavat ehdot tulee täyttyä:
- Sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 100.000 kWh/vuosi
- Asiakkaalla ei ole voimassa sellaista määräaikaista sähkösopimusta, joka estää uuden sopimuksen alkamisen.
- Kampanja-aika 22.11.12016. asti.
- Nettietua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Muilta osin sovelletaan Fortum Vakaan sopimusehtoja ja yleisiä Energiateollisuus ry:n suosittelemia sähköntoimitus- ja sähkönmyyntiehtoja.