Vuoden ilmaiset sähköt arvonnan säännöt
 
1. Järjestäjä: Fortum Markets Oy, PL 100, 00480 Fortum (Jäljempänä “Järjestäjä”).
 
2. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan osallistuvat kaikki arvontaviikon aikana uuden sähkösopimuksen tehneet uudet Fortumin asiakkaat (viikko tarkoittaa kalenteriviikkoa maanantai - sunnuntai). Fortumin asiakkaat voivat osallistua viikkoarvontaan antamalla Fortumille sähköposti ja sms markkinointiluvat sekä päivittämällä asumismuodon ja kodin lämmitysmuototiedon.
 
3. Osallistumisaika: Osallistumisaika on joka viikko aikavälillä 24.10.2016 - 14.12.2016. 14.12.2016 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Kaikki viikkoarvontaan osallistuvat pääsevät automaattisesti mukaan koko arvonta-ajan viikko arvontoihin sen jälkeen kun ovat ensimmäiseen arvontaan osallistunee. Todisteita osallistumisen lähettämisestä ei katsota todisteeksi osallistumisen toimittamisesta perille ajoissa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.
 
4. Kuinka osallistua arvontaan: Arvontaan voi osallistua tekemällä uuden sähkönmyyntisopimuksen Fortumille arvontaviikon aikana. Mikäli asiakkaalla on jo Fortumin sopimus voi hän osallistua arvontaan antamalla Fortumille sähköposti ja sms markkinointiluvat sekä päivittämällä asumismuodon ja kodin lämmitysmuototiedon Fortumin myyntipisteellä tai asiakaspalvelun kautta.
 
5. Palkinnot ja niiden arvonta: Fortum Markets Oy arpoo kaikkien viikon aikana arvontaan osallistuneiden kesken ”Vuoden 2017 vesisähköt” energiapaketin, maksimissaan 20 000kWh vuosikulutukselle. Palkinto on henkilökohtainen ja eikä sitä voi luovuttaa toiselle. Palkinto kattaa voittajan sähkönmyyntisopimuksen sähkölaskua vuoden 2017 ajan, maksimissaan 20 000kWh asti. Palkinto astuu voimaan 1.1.2017. Paikallisen yhtiön siirtomaksuja tai veroja palkinto ei koske. Ne veloitetaan nykyisen siirtoyhtiön toimesta kuten ennenkin. Mikäli kulutus ylittää vuonna 2017 20 000kWh jatkuu sopimus normaalihintaisena automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli kulutus jää alle 20 000kWh vuoden 2017 aikana, käyttämättä jäänyttä sähköenergian osuutta ei hyvitetä.
Viikkopalkinto arvotaan aina seuraavan viikon aikana. Palkinnon saaminen edellyttää voimassa olevaa Fortumin sähkönmyyntisopimusta vuodelle 2017. Palkinnon arvo sisältää arvonlisäveron 24%. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä voidaan julkaista www.fortum.fi -palvelussa ja / tai Fortumin myyntipisteellä. Järjestäjä voi hyödyntää palkintoa myös muissa järjestämissään kilpailuissa.
 
6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
 
7. Arpajaisvero / Vaihto: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista. Voittajat vastaavat kaikista muista voiton vastaanottamiseen tai sen käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 
8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.