Myyntiehdot - Fortum Aurinkopaketti

 

 

Fortum Aurinkopaketti on 6 - 36 aurinkopaneelin valmispaketti. Pakettien koot ja alkaen hinnat löytyvät osoitteesta  www.fortum.fi/aurinko

 

Hinnastohinnassa on mukana kartoitus, perusasennustyö ja käyttöönopastus.

 

Perusasennustyö pitää sisällään aurinkosähköpaneelien kattoasennuksen yleisimmille katemateriaaleille (pelti, profiilipelti, konesaumattu pelti, huopa), DC-kaapelin pintavedon tai vedon valmiita putkivetoja pitkin, 1-2 kpl läpivientejä, turvakytkimien seinäasennuksen, invertterin seinäasennuksen, 1 - 3 sulakepaikan lisäämisen sähkökeskukselle, käyttöönottotarkastuksen ja -opastuksen sekä kytkentäilmoituksen tekemisen verkkoyhtiölle. Perusasennuksessa kaikki järjestelmän osat asennetaan ja kytketään samaan rakennukseen.

 

Perusasennushintaan syntyy lisäkustannuksia, mikäli paneeleita ei turvallisesti saada henkilövoimin nostettua katolle, jos kattomateriaali on asennuksen näkökulmasta haastava esim tiili, jos katon kaltevuuskulma on yli 30 astetta, jos kohteessa on tasakatto, jos katolle ei ole esteetöntä pääsyä, tai kohteiseen ei ole vakituista ja ympärivuotista normaalin kuljetuskaluston kestävää tieyhteyttä, esim. saaristokohteet. Tietyille kattotyypeille emme suorita asennuksia, kuten mineriittikatot ym. erikoisvalmisteiset katot.

 

Asiakas saa aina Fortumilta tarjouksen, joka yksilöi mahdolliset lisäkustannukset.

 

Asiakas hyväksyy saamansa tarjouksen alustavasti ja kartoituskäynti tilataan.

 

On mahdollista, että kartoituskäynnillä havaitaan muita tarpeellisia lisätöitä esim. maakaapelin kaivuutyö tai sähkökeskuksen uusiminen, joiden mukaan asiakkaan saamaa tarjousta vielä päivitetään.

 

Fortum pidättää oikeuden päivittää tarjoushintaa myös mikäli kartoituskäynnillä havaitaan, että asiakkaan aiemmin antamat asennuskohteen tiedot poikkeavat merkittävästi havaituista.

 

Tuotteet myydään vain Suomessa Ii - Lentiira linjan eteläpuolelle. 

 

Fortum pidättää oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin.