Risteilylahjakorttiarvonnan säännöt

  1. Järjestäjä: Fortum Markets Oy, PL 100, 00048 Fortum (Jäljempänä “Järjestäjä”).
  2. Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan voivat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat Fortum Markets Oy:n sähkösopimus- ja energiatehokkuusasiakkaita. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneet henkilöt eikä Fortum Markets Oy:n henkilökunta. 
  3. Osallistumisaika: Osallistumisaika on 1.12.2015-13.3.2016. 13.3.2016 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen. 
  4. Kuinka osallistua arvontaan: Arvontaan voivat osallistuvat kaikki Fortum Markets Oy:n sähkösopimus- ja energiatehokkuusasiakkaat, jotka päivittävät yhteystietonsa kampanjasivulla tai jotka tilaavat Keston sähköisen hintailmoituksen kampanjasivuilta kampanja-aikana. Yksittäinen henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran.
  5. Palkinto ja sen arvonta: Järjestäjä arpoo kaikkien 13.3.2016 mennessä kampanjasivujen kautta yhteystiedot päivittäneiden tai Keston sähköisen hintailmoituksen tilanneiden kesken yhden 1000 euron arvoisen Tallink Siljan lahjakortin. Palkinto arvotaan 15.3.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Lahjakortti oikeuttaa Päivä Tukholmassa –risteilyyn Helsingistä Commodore-luokan hytissä (max 4 hlöä). Lahjakortti on voimassa joka päivä 1.3.-17.6.2016 ja 15.8.-30.9.2016. Lahjakortti ei ole voimassa erikoislähdöillä eikä se oikeuta alennettuihin liityntäkuljetuksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän viestintäkanavissa, kuten internet-sivuilla (fortum.fi ja kotienergia.fi), Facebookissa ja asiakaslehdessä.
  6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 
  7. Arpajaisvero / Vaihto: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton vastaanottamiseen tai sen käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Lahjakortista ei palauteta rahaa takaisin.
  8. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.