Kaukolämmön tuotteet taloyhtiöille ja yrityksille

Fortum Aktiivilämpö


​Fortum Aktiivilämpö on aina ajantasainen

 

Fortum Aktiivilämpö on uusi kaukolämpötuote yritysten ja taloyhtiöiden käyttöön. Sen energiahinta pohjautuu entistä selkeämmin kaukolämmön tuotantokustannuksiin ja muuttuu kuukausittain. Tuote tulee voimaan 1.1.2018.

Kaikki Fortum Kestolämpö-, Lisälämpö- ja Kausilämpö -tuotteita käyttävät yritysasiakkaat siirtyvät automaattisesti uuden Fortum Aktiivilämmön käyttäjiksi.

Lue lisää >> 

Fortum VakaalämpöFortum Vakaalämpö tuo tasaisuutta ja ennakoitavuutt


Sopii taloyhtiöille ja yrityksille, jotka arvostavat tasaisempina pysyviä lämmityskustannuksia. Kuukausittain vakaana pysyvä lämmityskustannus helpottaa budjetointia ja säästää kustannusyllätyksiltä.

 Lue lisää >>

EkoPlus

 

EkoPlus varmistaa kaukolämpösi uusiutuvilla tuotettuna 

 

Fortum Aktiivilämmön tai Vakaalämmön saat myös EkoPlus -ominaisuudella. EkoPlus sopii taloyhtiöille ja yrityksille, jotka haluavat saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet ja olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä. Kaikki Fortum Ekolämpö-tuotteen yritysasiakkaat siirtyvät automaattisesti Fortum Aktiivilämpö EkoPlus –asiakkaiksi 1.1.2018, jolloin tuote tulee voimaan.  

  
  • EkoPlus on 100 % uusiutuvilla tuotettua lämpöä, jonka käyttö vauhdittaa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä. Espoon alueella Ekoplus tuotetaan uusiutuviin rinnastettavasta jäteveden sisältämästä lämmöstä,  palvelinkeskusten hukkalämmöstä sekä pelleteistä. Keski-Uudellamaalla ja Joensuussa EkoPlus tuotetaan puolestaan puuhakkeella.  Lue lisää puhtaammasta lämmöstä.

  •  

  • EkoPlus auttaa asiakkaan asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Sitoudumme toimittamaan kaiken EkoPlus-ominaisuudella myydyn kaukolämmön. Raportoimme asiakkaillemme myydyn ja tuotetun uusiutuvan energian määrän ja alkuperän puolueettomasti ulkopuolisen tilintarkastajan avulla.

  •  

  • EkoPlus viestii asiakkaan ympäristövastuullisuudesta. Toimitamme EkoPlus -todistuksen jokaiseen tuotetta käyttävään kiinteistöön.

  •  

  • EkoPlus on voimassa toistaiseksi, ja siinä on yhden kuukauden irtisanomisaika. 

  

​  
Vaihda tuotetta >>

 

 

 
 
 
Fortum Lisälämpö
 
 

Käytä kaukolämpöä myös rakennusaikana 

 

Tarjoamme helppokäyttöistä ja edullista lämmitys- ja kuivausenergiaa yritysasiakkaillemme myös rakennusaikana.  Rakennusaikainen lämpö on uusiutuvalla energialähteillä tuotettua lämpöä. Rakennusaikainen lämpö on toimintavarma ja siinä riittää tehoa suurempaankin tarpeeseen. 

 

Hinta

Kaukolämmön energiahinta rakennusaikana 73 €/MWh (alv 0 %).      

 

Tilaa hyvissä ajoin

Tilaa rakennusaikainen lämpö työmaallesi hyvissä ajoin ennen rakennustöiden alkua. Rakennamme kaukolämpöputken valmiiksi ja pääset hyödyntämään lämpöä työmaalla heti tarvittaessa. Ota yhteyttä myyntiimme

 

27.10.2017