Mitä kaukolämpö maksaa?

​Laske kiinteistösi liittymishinta sekä vuosittainen käyttökustannus. ​​​​​​​Laskurissa käytetyt hinnat ovat voimassa 1.1.2016 alkaen.
Muista, että laskuri antaa arvion kustannuksista. Älä epäröi ottaa yhtyettä myyntiin (yhteystiedot). Palvelemme sinua mielellämme! 

​Yritysasiakas ole yhteydessä myyntiin tai täytä lomake >>


Kaukolämmön liittymismaksu

Kaukolämmön liittymismaksulla katetaan kaukolämpöliittymän rakentamiskustannuksia. Liittymismaksuun sisältyvät asiakkaan LVI-suunnitelmien tarkastaminen, liittymän suunnittelu ja rakentaminen tontilla, etäluettava mittauslaitteisto asennettuna sekä asiakkaan lämmönjakolaitteiden asennusten ja käytön laadunvarmistus.  

Omakotitalon liittymismaksu on alkaen 5 800 €  

 

Liittymismaksua korotetaan 300 €/m, jos asiakkaan tonttijohdon pituus mittauskeskukselta tontin rajalle ylittää 20 metriä. Liittymismaksu sovitaan tapauskohtaisesti erikseen, jos kiinteistö on käyttötarkoitukseltaan tai liittymisjohtonsa osalta tavanomaisesta poikkeava. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Voit saada kotitalousvähennystä liittymismaksusta sekä lämmönsiirtimen asennuksen työn osuudesta vaihtaessasi muusta lämmitysmuodosta kaukolämpöön. Lisätietoa löydät verottajan sivuilta tai kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Liittymismaksu yrityksille ja taloyhtiöille  

Liittymismaksu määritellään kiinteistön tarvitseman tunnin huipputehon mukaan paikkakunnan mitoituslämpötilassa.  

Teho​ Liittymismaksu​ ​Tonttijohto
​25 - 60 kW ​7300 € ​20 m
​61 - 190 kW ​12 500 € ​40 m
​191 - 350 kW ​20 000 € ​40 m
​yli 350 kW lasketaan tapauskohtaisesti​

Liittymismaksua korotetaan 242 €/metri, jos asiakkaan tonttijohdon pituus mittauskeskukselta tontin rajalle ylittää liittymismaksuun sisältyvän pituuden. Liittymismaksu sovitaan tapauskohtaisesti erikseen, jos kiinteistö on käyttötarkoitukseltaan tai liittymisjohtonsa osalta tavanomaisesta poikkeava.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

16.10.2017