Valitse kiinteistösi lämmitysmuodoksi maakaasu

Maakaasulla on monta mainiota etua. Kun kiinteistösi sijaitsee maakaasuverkoston läheisyydessä kannattaa sinun valita maakaasu lämmitysmuodoksi.

Maakaasu on huoleton ja toimintavarma lämmitysmuoto. Kun kiinteistösi sijaitsee maakaasuverkoston läheisyydessä kannattaa sinun valita maakaasu lämmitysmuodoksi. Maakaasuun on helppo liittyä kun kiinteistö sijaitsee maakaasuverkoston lähellä. Maakaasuun liittymisessä riittää, että liittyjällä on maakaasuliittymä, lämmityskattila kaasupolttimineen sekä kiinteistössä vesikertoinen lämmitysjärjestelmä eli vesikiertoinen lattia- tai patterilämmitys.   

Gasum tuo ja siirtää maakaasua Suomessa. Fortum tarjoaa sitä asiakkailleen paikallisesti Espoossa, Kirkkonummella, Tuusulassa ja Järvenpäässä. 

 

Maakaasun hinnat 

 

Maakaasun hinta jaetaan siirto- ja myyntihintoihin. Siirto-osuudessa asiakas maksaa tilaamastaan kaasutehosta siirron tehomaksun ja käyttämästään kaasumäärästä siirtomaksun sekä kulloinkin voimassa olevat energiaverot. Siirtomaksussa on omat siirtomaksut kesä- ja talvikausille. Myyntiosuudessa asiakas maksaa tilaamastaan kaasutehosta myynnin tehomaksun ja käyttämästään kaasumäärästä energiamaksun. Myynnin teho- ja energiamaksut on sidottu laskutuskuukauden indekseihin ja ne tarkistetaan yritysasiakkailla kuukausittain ja kuluttaja-asiakkailla kaksi kertaa vuodessa 1.1. ja 1.7. 

Hinnasto ​​ Palveluhinnasto

 

Maakaasun sopimuksien siirtäminen uudelle omistajalle

​Maakaasun liittymis- ja toimitussopimukset eivät siirry automaattisesti kiinteistön omistajan vaihtuessa. Jos siirrosta on mainittu kauppakirjassa tai luovutuskirjassa, voit siirtää kaukolämpösopimuksen helposti siirtolomakkeella.    

 
  
 

Ota yhteyttä niin kerron sinulle mielelläni lisää maakaasusta! 

  • Maakaasun vikailmoitusnumero
  • Maakaasun vikailmoitusnumero
  • Numeroon soittaminen on maksutonta

  • 0800 1 90090

1.12.2016