Fortum Optimi

Mietitkö lämmönjakolaitteiden kuntoa tai haluat saada arvion uusimistarpeesta?

​Fortum Optimi-kuntokartoituksessa lämmönjakolaitteet tarkastetaan paikanpäällä ja varmistetaan ettei energiaa kulu turhaan. Havainnoista laaditaan raportti toimenpidesuosituksineen, jotka voi liittää suoraan kiinteistön korjaussuunnitelmaan.

Tutkimme toteutuneen energiankäytön
Asiantuntijamme analysoi aluksi kiinteistösi lämmönkäytön kolmen viime vuoden ajalta. Toteutunutta kulutusta verrataan muihin vastaaviin kiinteistöihin, ja tämä vertailu antaa arvokasta tietoa kiinteistösi energiankäytöstä.

Tarkastamme laitteiston kunnon ja toimivuuden
Asiantuntijamme tarkastaa kiinteistön teknisen tilan lämmönjakolaitteiston ja laitteiston hälytysjärjestelmät paikan päällä. Samalla tarkastamme laitteiston asetusten säädöt ja teemme tarvittaessa muutokset. Selvitämme myös mahdolliset laitteistoviat. Kerromme sinulle paikan päällä lämmönjakolaitteistosta sekä sen toiminnasta.  

Raportoimme luotettavasti
Varmistamme osaltamme aikaisemmin tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksen. Koostamme tarkastuksesta raportin, joka on puolueeton kuvaus lämmönjakolaitteiston kunnosta ja mahdollisesta kunnostustarpeesta. Tarkastuksen avulla vältetään pelkkään ikään perustuva uusintainvestointi, jos lämmönjakolaitteet muutoin ovat kunnossa.  

Suosittelemme säästämään
Toimenpide-ehdotus ottaa kantaa sekä laitteiston kuntoon että energiansäästöön. Lämmönkäytön säännöllinen seuranta ja laitteiston tarkastus varmistavat, että energiakustannukset pysyvät hallinnassa myös jatkossa. Toimenpide-ehdotus on suoraan hyödynnettävissä kiinteistön pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmassa (PTS).      


Fortum Optimi -palvelun hinta on

alkaen 590 euroa (sis.alv 24 %)   

 
  

Kiinnostuitko?   

 

Ota yhteyttä ja kerromme, kuinka voit hyödyntää palvelua kiinteistösi hoidossa.     

Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Järvenpää ja Tuusula

Antti Hölsä, puh. 040 743 9769
antti.holsa@fortum.com

Matti Viikki, puh. 040 632 8444
matti.viikki@fortum.com

Joensuu  

Kari Hiltunen, puh. 040 809 4869
kari.hiltunen@fortum.com

 

  

 

 

8.8.2017