Kaukolämmön tuotteet kotiin, taloyhtiöille ja yrityksille

Fortum Ekolämpö
 

Fortum Ekolämpö lämmittää ​ympäristön ystävää

 
Valitse ekologinen, kestävä ja sertifioitu Fortum Ekolämpö
 
Ekolämpö on 100% uusiutuvilla tuotettua lämpöä. Se sopii sinulle, kun haluat saavuttaa asettamasi ympäristötavoitteet ja haluat olla vauhdittamassa muutosta kohti uusiutuvan energian laajempaa käyttöä. Ekolämpö sopii koteihin, taloyhtiöihin ja yrityksiin.
 

 

  Fortum Kestolämpö

Fortum Kestolämpö on tuttu ja turvallinen 

 

Valitse huoleton, maltillinen ja energiapainotteinen Fortum Kestolämpö

Fortum Kestolämpö on tuttu, turvallinen perustuote kaukolämmitettyihin omakotitaloihin.Tuotteessa energiahinta on tasainen läpi vuoden ja tehomaksua maksat mitatun lämmitystehon mukaan.

  

Lue lisää >>


 

​ Fortum Tarkkalämpö

Fortum Tarkkalämpö on huolellisen valinta

Valitse fiksun lämmittäjän vuodenajanmukaisesti hinnoiteltu Fortum Tarkkalämpö

Tämä tuote sopii erityisesti sinulle, jonka kodissa kuluu vähän lämpöä. Lämmität järkevästi ja säästät tarkasti. Pieni tehomaksu sekä kesä- ja talvihinnat kannustavat talvella energiansäästöön, esimerkiksi takan käyttöön. Tarkkalämpö sopii kuluttajalle. 
 

 

    Fortum Kausilämpö

Fortum Kausilämpö on aina ajantasainen 

 

Valitse helppo, varma ja läpinäkyvämpi Fortum Kausilämpö

Tuote sopii erityisesti yrityksille ja taloyhtiöille, jotka haluavat maksaa lämmöstä todellisten tuotantokustannusten mukaan. Energiahinta muuttuu kausittain ja tehomaksu on pienempi. Kausilämpö sopii taloyhtiöihin ja yrityksiin. 


  

Lue lisää >>


 

 Fortum Vakaalämpö 

Fortum Vakaalämpö tuo tasaisuutta ja ennakoitavuutta

 Valitse helppo, vakaa ja ennustettava Fortum Vakaalämpö

Tämä tuote sopii taloyhtiöille ja yrityksille, joka arvostavat tasaisempina pysyviä lämmityskustannuksia. Kuukausittain vakaana pysyvä lämmityskustannus helpottaa budjetointia ja säästää kustannusyllätyksiltä. Vakaalämpö sopii taloyhtiöihin ja yrityksiin.
 

Lue lisää >>   


Fortum Lisälämpö
 

Fortum Lisälämpö

Fortum Lisälämpö on lämmitystuote sinulle yritykseen ja taloyhtiöön, jolla on toinen lämmitysmuoto kaukolämmön rinnalla.

Lisälämpö tuo nimensä mukaan lisälämmityksen talven kylmimpinä aikoina tai varmistaa lämmön kiinteistössäsi, jos toisessa lämmitysmuodossasi on toimintahäiriö.

 

Lue lisää >>

 

​Kaukolämmön palvelut sinulle