Fortum YritysTarkka – sähköä pörssistä tuntihinnalla

YritysTarkka -sopimuksella hyödynnät edullista pörssisähköä ja sähkön tuntihinnan vaihtelua yrityksesi hyväksi. Säästöjä syntyy lisää, mikäli sähkön käyttöä voidaan säätää halvemmille tunneille. Lisäbonuksena saat Fortum YritysTarkalla yritykseesi sähköä, jonka tuotannossa ei ole käytetty fossiilisia polttoaineita, kuten kivihiiltä, öljyä tai kaasua.  Tee Fortum YritysTarkka -sopimus »

YritysTarkka-sopimuksessa jokaiselle vuorokauden tunnille on oma hinta. Hinnat kilpailutetaan sähköpörssissä, ja lopulliset tuntihinnat ovat nähtävillä maksuttomassa Fortum Valpas –palvelussa etukäteen joka päivä noin klo 15. Palvelussa voit seurata yrityksesi sähkönkulutusta tuntitasolla sekä pitemmissä jaksoissa. Kuluvan vuorokauden tuntihintoja (alv 0) voit seurata myös alapuolella olevasta graafista.

 

Fortum YritysTarkka sopimuksessa tuntihinta sisältää NordPool sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinnan sekä välityspalkkiota 0,13 c/kWh. Sopimuksen perusmaksu on 10 € kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 5 000 000 kWh (5 GWh). YritysTarkka-sopimus on voimassa toistaiseksi 2 viikon irtisanomisajalla. 

YritysTarkka sopimusasiakkaana saat CO2-päästötöntä sähköä ja yrityksesi sähkönkäytön hiilidioksidipäästöt ovat nolla. Jos haluat yrityksesi pyörivän 100 % uusiutuvalla energialla, sekin on mahdollista. Energian hintaan lisätään vain 0,20 c/kWh. Tuolloin energia on 100 % vesisähköä, jonka alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin alkuperäjärjestelmän mukaisesti. Vesisähkön käytöstä saat todistuksen. Uusiutuvan energian käyttö on yrityksellesi myös inhimillinen ympäristöarvo, jota voit hyödyntää esimerkiksi markkinoinnissa.

9.5.2017