Fortum YritysVakaa on 100 % uusiutuvaa energiaa

Fortum YritysVakaa on ekologinen valinta yrityksille ja taloyhtiöille. Sähkö on Pohjoismaissa uusiutuvalla energialla tuotettua 100 % vesisähköä – ilman lisähintaa. Sopimuksessa yhdistyvät hintavakaus ja ajantasaisuus markkinahintoihin nähden. Fortum YritysVakaan alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin alkuperäjärjestelmän mukaisesti.  Tee Fortum YritysVakaa -sopimus »

Fortum YritysVakaa on ratkaisu sinulle, jos etsit rullaavaa sopimusta, jossa hinta ei vaihdu kovin usein. Määräaikaisen aloitusjakson jälkeen YritysVakaan sopimushinta päivitetään markkinahintatasoon puolen vuoden välein. Hinnan määräytymisestä sovitaan tarkasti sopimusehdoissa etukäteen ja puolivuotisjakson hinnat julkaistaan verkkosivuillamme kuukautta aikaisemmin.

Fortum Valpas -verkkopalvelussa voit seurata sähkönkäyttöä: voit vertailla kulutusta eri vuosien välillä tai tarkkailla lyhyempiä jaksoja. Halutessasi voit tarkistaa vaikka yhden tunnin sähkön kulutuksen. Verkkopalvelustamme löytyy myös laskuarkisto ja sopimustiedot. Myös isännöitsijät voivat hoitaa edustajana taloyhtiöiden sopimusasioita verkossa.

Fortum YritysVakaa -sopimus alkaa kiinteähintaisella, määräaikaisella aloitusjaksolla. Tämän jälkeen hinnan tarkistus tapahtuu puolivuosittain.

​Hinnat uusille Fortum YritysVakaa-sopimuksille, jos teet sopimuksen nyt.  Aloitusjakso voimassa 31.12.2019 saakka. Alv 0 %.
Yleissähkö
Yösähkö Kausisähkö
Perusmaksu 5 €/kk
Perusmaksu 5 €/kk Perusmaksu 5 €/kk
Energian hinta 4,04 c/kWh Energian hinta, päivä 4,45 c/kWh
Energian hinta, yö 3,27 c/kWh
Energian hinta, talvipäivä 4,62 c/kWh
Energian hinta, muu aika 3,79 c/kwh

Sopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden käyttöpaikkakohtainen vuosikulutus on enintään 1 000 000 kWh (1 GWh). Fortum YritysVakaa -energiahinta sisältää välityspalkkion 0,63  c/kWh (alv 0 %).  Sähkön arvonlisävero on 24 %. Määräaikaisen aloitusjakson jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla. 

Aloitusjakson jälkeen sopimushinta päivittyy maltillisesti puolen vuoden välein 1.1. ja 1.7.

 

Hintapäivitys Fortum YritysVakaa-sopimuksille ajanjaksolle 1.7.-31.12.2017 saakka. Alv 0 %.
Yleissähkö
Yösähkö Kausisähkö
Perusmaksu 5 €/kk
Perusmaksu 5 €/kk Perusmaksu 5 €/kk
Energian hinta 3,73 c/kWh Energian hinta, päivä 4,06 c/kWh
Energian hinta, yö 3,29 c/kWh
Energian hinta, talvipäivä 4,43 c/kWh
Energian hinta, muu aika 3,47 c/kwh
 

 

Hintapäivitys Fortum YritysVakaa-sopimuksille ajanjaksolle 1.1.-30.6.2018 saakka. Alv 0 %.
Yleissähkö
Yösähkö Kausisähkö
Perusmaksu 5 €/kk
Perusmaksu 5 €/kk Perusmaksu 5 €/kk
Energian hinta 3,98 c/kWh Energian hinta, päivä 4,31 c/kWh
Energian hinta, yö 3,54 c/kWh
Energian hinta, talvipäivä 4,68 c/kWh
Energian hinta, muu aika 3,72 c/kwh
 


Hinnat ovat nähtävissä aina kuukautta ennen hintapäivitystä. Fortum YritysVakaa -energiahinta sisältää välityspalkkion 0,63 c/kWh (alv 0 %).

YritysVakaa on 100 % vesisähköä, jonka alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin alkuperäjärjestelmän mukaisesti. Vesisähkön käytöstä saat todistuksen. Uusiutuvan energian käyttö on yrityksellesi myös inhimillinen ympäristöarvo, jota voit hyödyntää esimerkiksi markkinoinnissa.

27.11.2017