​​

Fortum Fiksu tiedustelut ma—pe klo 9—17

Puh. 0200 99 330 (pvm/mpm)

Fiksu-tilaus verkossa

Fortum Fiksulla öljylämmittäjä modernisoi lämmityksen ja sähkösopimuksen

Jos öljykattilallasi on vielä käyttövuosia jäljellä, uudistat lämmitysratkaisusi edullisesti ja helposti Fortum Fiksun avulla. Säästät energiakustannuksissa, kun korvaat osan polttoöljystä tuntihinnoitetulla sähköllä. Fortum Fiksu valitsee automaattisesti edullisemman lämmitysmuodon öljyn ja sähkön välillä, sinun eduksesi. Fiksulla ratkaisulla päivität myös muun sähkön käyttösi nykyaikaan.

Valitsemalla Fortum Fiksun, säästät myös ympäristöä: saat sähkösopimukseksi Fortum Tarkan, joka on 100 % Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa.

 

Fortum Fiksu vertaa maksamasi öljyn hintaa ja jokaisen sähkötunnin hintaa, ja valitsee automaattisesti edullisemman tavan lämmittää kotiasi. Miten se on mahdollista? Kun öljykattila on varustettu sähkövastuksella, on vaihtaminen lämmitystavan välillä mahdollista. Kotiisi asennettu Fortum Fiksun ohjausyksikkö hakee nettiyhteyttä käyttämällä tiedot seuraavan vuorokauden sähkön tuntihinnoista. Fiksulla on tiedossa myös sähkönsiirron hinnat, hankkimasi öljyn hinta sekä lämmitykseen tarvittavat tiedot. Näitä tietoja hyödyntäen Fiksun ohjausyksikkö ohjaa kotisi ja käyttövetesi lämmitystä säästöjä kerryttäen.

Fortum Fiksu tarvitsee rinnalleen tuntihinnoitellun Fortum Tarkka -sähkösopimuksen, jonka avulla hyödyt sähkön hinnan vuorokausittaisista vaihteluista. Fortum Tarkka -sopimuksen avulla säästät muissakin arkisissa sähkökuluissa, keskittämällä sähkönkäyttöä edullisimmille sähkötunneille. Kuvassa on havainnollistettu vuorokauden eri tuntien sähkön hintoja.

Öljylämmittäjän Fiksupakettiin voit tilata etäohjattavia kytkimiä ja mittareita, jotka tekevät säästämisestä helpompaa ja mukavampaa. Fiksu käyttöliittymästä voit halutessasi säätää laitteita ja tarkkailla lämpötiloja myös silloin, kun et ole kotona.

 
 
​​

Saat pienellä investoinnilla kotisi öljylämmityksestä entistä älykkäämmän ja ekologisemman – ilman energiaremonttia. Fortum Fiksu sisältää tyylikkään ohjausyksikön, lämmityksenohjauslaitteet, henkilökohtaisen käyttöliittymän, asiantuntevan asennuksen ja käyttöönoton opastuksen. Asentaja hoitaa asennuksen sekä kaikki asetukset puolestasi. Näin voit olla varma, että Fortum Fiksu toimii luotettavasti. Asennuksen ja opastuksen jälkeen voit seurata lämmitystapaa ja kertyneitä säästöjä käyttöliittymästäsi tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla mistä vain, kun käytössäsi on internetyhteys.

Sähköstä maksat Tarkka-sähkösopimuksen mukaisesti ja lisälaitteista tilauslomakkeen hinnaston mukaisesti.

Fortum Fiksu -laitteet voit maksaa myös erissä, jolloin maksat kuukausierät ja Fortum Fiksun palvelumaksun näppärästi sähkölaskullasi. Kun tilaat lisälaitteita peruspaketin tilauksen yhteydessä, voit tehdä kokonaismaksusopimuksen, joka sisältää peruspaketin ja lisälaitteiden erämaksut.

 
 

Fortum Fiksuun liittyvät tilaukset ja tiedustelut

ma - pe klo 9 - 17, 0200-99 330 (pvm/mpm)

13.12.2016