​​

Fortum Fiksu tiedustelut ma—pe klo 9—17

Puh. 0200 99 330 (pvm/mpm)

Fiksu-tilaus verkossa

Fortum Fiksun teknologialla yösähkö päivitetään nykyaikaan

Mikäli kotonasi on edullista yösähköä hyödyntävä vesikiertoinen sähkölämmitys, Fortum Fiksu auttaa sinua säästämään euroja vielä lisää. Fortum Fiksu valitsee vesivaraajan lämmitystunnit siten, että mukavuudestasi tinkimättä vain kaikkein edullisimmat tunnit hyödynnetään kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Valitsemalla Fortum Fiksun, säästät myös ympäristöä: saat sähkösopimukseksi Fortum Tarkan, joka
on 100 % Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa.

Kotiisi asennettava Fortum Fiksun ohjausyksikkö hakee kodin nettiyhteyttä käyttämällä tiedot seuraavan vuorokauden sähkön tuntihinnoista sekä ulkolämpötilasta. Ohjausyksikköön on ennalta asetettu tiedot kotisi lämmitystarpeesta sekä sähkönsiirtohinnoista. Yhdessä näiden kaikkien tietojen perusteella Fiksu ohjaa kotisi lämmitystä automaattisesti säästöjä kerryttäen.

Fortum Fiksu tarvitsee rinnalleen sähkösopimuksen, jonka avulla hyödyt sähkön hinnan vaihteluista. Kun yösähkö kytkeytyy päälle yleensä klo 22, ei sähkön hinta useimmiten ole edullisimmillaan, jolloin Fiksun ohjausyksikkö siirtää lämmityksen aloitusta. Fiksu analysoi hinnat ja lämmitystarpeen päivittäin.

Fortum Tarkka -sopimuksen avulla säästät lämmityksen lisäksi myös muissa arkisissa sähkökuluissa, kun voit keskittää sähkönkäyttöä edullisimmille sähkötunneille. Kuvassa on havainnollistettu vuorokauden eri tuntien sähkön hintoja.

Sähkölämmittäjän Fiksupakettiin voit tilata etäohjattavia kytkimiä ja mittareita, jotka tekevät säästämisestä helpompaa ja mukavampaa. Fiksu käyttöliittymästä voit halutessasi säätää laitteita ja tarkkailla lämpötiloja myös silloin, kun et ole kotona.

Saat pienellä investoinnilla kotisi varaavasta vesikiertoisesta sähkölämmityksestä älykkäämmän ja ekologisemman – ilman energiaremonttia. Fortum Fiksu sisältää tyylikkään ohjausyksikön, lämmityksenohjauslaitteet, henkilökohtaisen käyttöliittymän, asiantuntevan asennuksen ja käyttöönoton opastuksen. Asentaja hoitaa asennuksen sekä kaikki asetukset puolestasi. Näin voit olla varma, että Fortum Fiksu toimii luotettavasti. Asennuksen ja opastuksen jälkeen voit halutessasi seurata fiksun toimintaa tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla mistä vain, kun käytössäsi on internetyhteys.

Sähköstä maksat Tarkka-sähkösopimuksen mukaisesti ja lisälaitteista tilauslomakkeen hinnaston mukaisesti.

Fortum Fiksu -laitteet voit maksaa myös erissä, jolloin maksat kuukausierät ja Fortum Fiksun palvelumaksun näppärästi sähkölaskullasi. Kun tilaat lisälaitteita peruspaketin tilauksen yhteydessä, voit tehdä kokonaismaksusopimuksen, joka sisältää peruspaketin ja lisälaitteiden erämaksut. 

Fortum Fiksuun liittyvät tilaukset ja tiedustelut

ma - pe klo 9 - 17, 0200 99 330 (pvm/mpm)

  

 

 

29.9.2016