Fortum Kesto on suosituin sähkösopimuksemme

Huoleton Fortum Kesto -sähkösopimus on monen suosikki. Se on helppo ja huoleton ja toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Fortum Kesto on vesivoimalla tuotettua 100 % uusiutuvaa energiaa. Sen alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin alkuperäjärjestelmän mukaisesti.​​​ Tee Fortum Kesto -sähkösopimus tästä »​​​​​​​​​

​​​​​​​​

Fortum Keston energian hinta päivittyy säännöllisesti 3 kuukauden välein. Näin sopimuksesi on aina ajan tasalla, kun sen hinta seuraa tukkuhinnan tasoa säännöllisesti. Hinnan päivitysajankohdat ovat 1.1., 1.4., 1.7. ja 1.10. 

Tiedät tulevan vuosineljänneksen hinnan hyvissä ajoin etukäteen

Saat hintatiedot halutessasi tekstiviestinä tai sähköpostiisi kuukautta ennen päivitystä. Ilmoitustapaa voit vaihtaa Oma Fortum –palvelussasi. Kirjautumalla palveluun löydät myös sähkölaskusi sekä seuraat kotisi energian kulutusta. Tutustu Oma Forumiin »

 

Hinnat sekä alkaville, että jatkuville sopimuksille

sis. alv. 24 %

Fortum Kesto 1.7. - 30.9.2017
Yleissähkö
perusmaksu
4,02 €/kk
energian hinta
5,53 c/kWh
Yösähkö
perusmaksu
4,02 €/kk
energian hinta päivällä
5,94 c/kWh
energian hinta yöllä
4,99 c/kWh
Kausisähkö
perusmaksu
4,02 €/kk
energian hinta talvipäivänä
6,40 c/kWh
energian hinta muuna aikana
5,21 c/kWh

 

Fortum Kesto -sopimuksen sähkö hankitaan pohjoismaisesta sähköpörssistä. Keston kokonaishinta muodostuu Sähköpörssin Suomen aluehinnasta, välityspalkkiosta, arvonlisäverosta 24 % sekä perusmaksusta.

Tästä voit seurata Keston hinnan perusteena olevan tukkuhinnan kehitystä

Keston hinta perustuu vuosineljänneksille noteeratun tukkusähkön hintaan. Alla olevassa kuvassa on esitetty aiemmilla vuosineljänneksillä toteutunut tukkuhinnan taso, sekä tulevan jakson hintakehitys. Voit jo ennakkoon nähdä, mihin suuntaan Kesto sopimuksesi tulevan jakson energiahinta on kehittymässä edellisiin jaksoihin verrattuna.Tukkuhinta noteerataan pohjoismaisessa sähköpörssissä. Kuvan hintoihin on lisätty alv 24%. Kuvan hinnat eivät sisällä Suomen aluehintaa, välityspalkkiota eikä perusmaksun osuutta.

 Tukkuhinnan kehitys, kuva päivitetty  18.7.2017

 

18.7.2017