Förnya ditt Takuu-avtal i god i tid i förväg

​Du har redan en längre tid dragit fördel av det fasta priset i ditt Fortum Takuu-avtal. Vi hoppas att du har varit nöjd med ditt avtal. Som du ser i brevet du fått hem upphör ditt tidsbundna Takuu-avtal snart att gälla. Nu har du ett bra tillfälle att binda ditt elpris för föjande avtalsperiod. Du är vår Fortum Takuu-kund och därför erbjuder vi dig en enkel möjlighet att i god tid i förväg ingå ett nytt Fortum Takuu-avtal. Avtalsperiodens längd beror på när ditt nuvarande avtal upphör, och perioden är 22-24 månader.

Fortum Takuu är stabilt och tryggt val:

  • Tack vare prisgarantin stiger försäljningsandelens elpris inte med en enda cent under avtalsperioden.
  • Ett extra skydd inkluderas i ditt avtal om du väljer den avgiftsbelagda Bytesgarantin. Du ser priserna i brevet du fått posten.
  • Du får automatiskt och utan tilläggsavgift 100 % Vattenel som producerats med förnybar energi.

Ditt nya avtal träder i kraft omedelbart efter att ditt nuvarande tidsbundna avtal upphör och gäller fram till 30.4.2015.

Gör så här:

  • I brevet som kommit på posten finns koden för gödkännandet som behövs i fälten nedan och består av följande: partinummer (2019), ditt kund- och avtalsnummer.
  • Med Fortum Takuu-avtalet kan du också välja den avgiftsbelagda Bytesgarantin. Kryssa Bytesgarantin på blanketten om du vill inkludera den i ditt avtal. Priserna anges i brevet du fått.
  • Godkänn avtalet och saken är klar. Du får en avtalsbekräftelse per post.

HUOM. KIITOSSIVU PITÄÄ TÄSTÄ TEHDÄ CONFIRMATION OSIOON. SE PUUTTUU VIELÄ 6.2./SARI

Kontaktuppgifter
Ge avtalsnummer
Godkännandet av avtalet
 

6.2.2015