Kundförmåner

​Fortum Valpas-tjänsten hjälper dig att spara

Valpas möjligjör att du kan se din el- och fjärrvärmeförbrukning i ditt hem på års-, månads-, vecko-, veckodag- och till och med på timniviå. Även i mobilt.

 

Läs mer om Valpas

 

Förnyelsebar energi

Är du kund hos Fortum så är den el du använder alltid förnyelsebar energi: antingen 100 % vattenel eller enligt ditt val 100 % vindel.

 

​Pappersfri abonnemang

Elektroniska tjänster är en del av vårservice. Du kan motta meddelanden med post eller sms. Du kan påverka för din egen del att minska på miljöpåverkan och välja elektronisk tjänst alltid när det är möjligt.

 

Hemenergi tidningen

Hemenergi-tidningen kommer på posten tillsammans med din faktura eller kan läsas på adressen www.kotienergia.com

 

​Välfungerande service

Som vårelkundär du berättigad till servicegarantin och dina elärenden tas hand om inom överenskommen tid. Du får som engångsersättning 15 euro om vi nte har skött dina ärenden så som vi avtalat.

 

Läs mer om servicegaranti 

Fortum EnergidisplayMed hjälp av Fortum Energidisplayen kan du spara t.o.m. 10 % i elförbrukningen i ditt hem - utan att behöva minska på komforten.
 
​Du kan använda Fortum Energidisplayen (Fortum Kotinäyttö) för att komplettera rapporteringen som den fjärravläsbara elmätaren möjliggör. Den trådlösa displayen visar elförbrukningen i ditt hem i realtid efter att den har kopplats i din fjärravläsbara elmätare. Förbrukningen visas i kilowattimmar och i euro. Den hjälper till att förstå, till vad man använder el och hur mycket elen kostar.
 
Nya Energidisplayen som kundförmånspris för våra Fortum Kesto, Takuu, Tarkka, Tuuli och Vakaa elavtalskunder är 162 € och för övriga 198 €. Postavgiften ingår i priset.
 
Fortum Energidisplayen kan t.ex. beställas på nätet (www.fortum.fi/store Fortum Kotinäyttö på finska) eller också från vår kundtjänst. För närmare besked, kan du kontakta oss per telefon, må - fr kl. 9-17 tel. 0200 99330 (lna/msa).