Fortum Energiapiste on energiansäästön täyden palvelun nettikauppa

​Suomesta on puuttunut sivusto, josta energiansäästöstä kiinnostuneet kuluttajat löytävät tietoa energiansäästöstä, voivat ostaa energiaa säästäviä laitteita ja tilata energiaan liittyviä asiantuntijapalveluja.

 

Fortum on uuden sukupolven energiayhtiönä luonut uudenlaisen, täyden palvelun nettikaupan energiansäästöä varten. Fortum Energiapiste on paikka, jossa energiansäästöstä kiinnostuneet kuluttajat kohtaavat energiaa säästävien tuotteiden ja palveluiden tarjoajat.

 

"Perustamastamme Fortum Energiapisteestä kuluttajat löytävät omaan asumiseensa ja lämmitysmuotoonsa parhaiten soveltuvat energian tehokkaaseen käyttöön soveltuvat ratkaisut", Rami Piik Fortumista kertoo.

 

Energiapisteessä laaja valikoima eri valmistajien tuotteita

 

Energiapisteen nettikaupassa on tarjolla laaja valikoima eri valmistajien vähän energiaa kuluttavia tuotteita. Valikoimissa on lämpöpumppuja, lämmityksen ohjausjärjestelmiä, termostaatteja , LED-lamppuja, ikkunoita, kodinkoneita, aurinkosähkö ja -lämpöpaketteja, energiankulutuksen seurantaan tarkoitettuja Kotinäyttöjä sekä vettä säästäviä laitteita. Valikoimista löytyy lisäksi jopa termospulloja.

 

Fortum Energiapiste on paljon muutakin kuin vain nettikauppa. Pisteen kautta kuluttajat voivat tilata myös erilaisia energiankulutukseen liittyviä asiantuntijapalveluja, kuten esimerkiksi energia-asiantuntijan kiinteistölle tekemiä energiatodistuksia.  Sivulta löytyy myös runsaasti asiantuntijoiden laatimia ohjeita energiansäästämiseen.

 

"Olemme Fortum Energiapisteeseen keränneet laajan valikoiman luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita ja palveluita, joita voimme lämpimästi suositella asiakkaillemme. Energiapisteen kautta asiakas löytää juuri hänen kotiinsa parhaiten sopivan energian kulutusta tehostavan ratkaisun", Rami Piik toteaa.

 

Autamme, kun asiakkaan energiankulutus on kasvanut

 

Kaikille sähköasiakkaille Suomessa on vuoden 2013 loppuun mennessä asennettu etäluettavat sähkömittarit. Uudet mittarit rekisteröivät sähkönkulutusta tunnin tarkkuudella. Fortumin asiakkaat voivat seurata omaa sähkönkulutustaan Fortum Valpas -palvelusta.  Valppaasta löytyvät uutuutena myös Nord Pool -sähköpörssissä muodostuneet sähkön tuntihinnat.

 

Fortum haluaa olla edelläkävijä sähkönmyyjänä  tukemalla asiakkaidensa järkevää energiankäyttöä ja tekemällä energiansäästämisestä asiakkaalle mahdollisimman helppoa  ja vaivatonta.

 

Fortum Energiapiste löytyy osoitteesta www.fortum.fi/energiapiste

 


Takaisin