Tervetuloa osastollemme Ua9 Hyvinkään asuntomessuilla

Tervetuloa tutustumaan osastollemme uusiin fiksuihin tuotteisiin. Nyt myös vapaa-ajan asunnolle on saatavissa Fortum Fiksu -ratkaisu.

​Osasto Ua9

 

Kutsumme ympäristösähköstä, sähkön omasta tuotannosta ja lämmityskustannuksista kiinnostuneet asuntomessuvieraat sekä omat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi näyttelyosastollemme Ua9 tutustumaan käteviin energiatehokkuusratkaisuihimme ja kilpailukykyisiin sähkösopimuksiimme.

   

 

Teemana energiankulutuksen minimointi kotona ja loma-asunnolla

 

Hyvinkään asuntomessujen yhtenä teemana on energiankulutuksen minimointi. Meillä on sähkönkulutuksen seurantaan ja ohjaukseen tarjolla useita edullisia ja käteviä ratkaisuja. Moni tuntee jo hieman kännykkää suuremman Fortum Kotinäytön, jolla voi reaaliajassa seurata kodin sähkönkulutusta. Kotinäytöstä kiinnostuneet voivat tilata oman Kotinäytön messuosastoltamme.  

 

 

Energialaskun pienentämisessä auttaa Fortum Fiksu. Fortum Fiksu Sähkölämmittäjälle ohjaa varaavan vesikiertoisen sähkölämmityksen varauksen niille vuorokauden tunneille, joilla sähkön hinta on edullisinta. Ohjauksen avulla lämmityskustannukset voivat  alentua jopa 15 prosenttia.  

 

 

Uusia fiksuja ratkaisuja ensiesittelyssä

 

"Uusi Fortum Fiksu Mökin omistajalle on puolestaan oiva apuväline henkilöille, jotka kantavat huolta kesämökin talvehtimisesta. Internetiin kytketty järjestelmä valvoo mökin kuntoa ohjausyksikön, sähkömittarin lukijan ja sisälämpötilamittarin avulla. Asiakas voi valita pakettiin lisäksi joko etäluettavan ja -ohjattavan sähkökytkimen tai liiketunnistimen. Paketteja voi tilata myös osastollamme",
tuotepäällikkö Heli Lummaa Fortum Marketsista kertoo.

 


Vuoden 2013 lopulla  olemme laajentamassa Fiksu-perhettämme Fortum Fiksu Öljylämmittäjälle -ratkaisulla. Ideana on ohjata öljykattilaa niin, että se käyttää joko sähköä tai öljyä sen mukaan, kumman energiamuodon hinta on edullisempi kunakin tuntina. Asiakkaat, jotka ovat kokeilleet Fortum Fiksua öljylämmityksen ohjaamiseen, ovat saaneet merkittäviä säästöjä. 

 


Esittelemme osastollamme lisäksi toiminnassa olevan Fortum Aurinkopaketin, jolla voi itse tuottaa sähköä ja näin korvata osa ostosähköstä keväällä, kesällä ja syksyllä. Oma sähköntuotanto pienentää mukavasti sähkölaskua. 

 


"Meillä on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista ratkaisuja, joilla asiakas voi pienentää sähkölaskuaan ja yhdessä myymämme 100%  Vesisähkön kanssa pienentää myös hiilidioksidipäästöjään. Tervetuloa osastollemme tutustumaan fiksuihin energiaratkaisuihimme ja jopa tilaamaan Fortum Kotinäytön, Fortum Aurinkopaketin tai jonkin Fiksu -järjestelmistämme esimerkiksi Fortum Fiksu Mökin omistajan -paketin. Osastollamme saa toki pistäytyä myös lepuuttamassa jalkojaan ja juttelemassa kanssamme messukierroksen aikana", markkinointipäällikkö Mia Roos Fortum Marketsista toteaa. 

 

 

 

Katso video uutuustuotteistamme

 

 

 

Tutustu Fortum Fiksu -tuoteperheeseen

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Takaisin