Fortum jatkaa VahvaVerkko-hankkeen jalkautusta Kurikassa

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme tiistaina 14. elokuuta 2012 Kurikan kesätorilla klo 17-21.

​Tule keskustelemaan kanssamme sähköverkon säävarmuutta parantavista hankkeista ja niiden vaikutuksista kurikkalaisten arkeen.

Fortum VahvaVerkko -hanke rakentaa uutta säävarmaa sähköverkkoa Kurikassa syksystä 2012 alkaen. Missä verkkoa vahvistetaan, miten ja millä aikataululla? Siitä kerromme tiistaina 14. elokuuta 2012 Kurikan kesätorilla. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme kello 17 - 21.

Fortumilla on käynnissä Kurikan alueella laaja sähköverkon parannushanke, jolla sekä lisäämme sähkönjakelun luotettavuutta että kasvatamme sähkönjakelukapasiteettia paikallisen elinkeinoelämän tarpeisiin. Kaiken kaikkiaan Pohjanmaalla on käynnissä yhteensä kymmenkunta VahvaVerkko-projektia. Kohteita on Kurikan lisäksi muun muassa Kaskisissa, Kauhajoella ja Kristiinankaupungissa.

“Edellisen talven kovat myrskyt osoittivat, että sähköverkkomme on haavoittuva sään ääri-ilmiöille. Olemmekin päättäneet nopeuttaa toimenpiteitä erityisesti taajamissa sähkönjakelun toimitusvarmuuden vahvistamiseksi kaikissa sääolosuhteissa”, Fortumin hankejohtaja Sauli Antila kertoo.

Helikopterit ilmassa

Uudellamaalla käynnistettiin kesäkuun alussa myös helikopterilennot, joilla kuvataan Fortumin koko maapäällinen suurjännite- ja keskijänniteverkko 3D-tekniikalla. Näin saadaan kattavat tiedot ilmajohtokohteista, jotka edellyttävät tehostettua raivausta tai ennakoivia korjaustoimenpiteitä.

Lentoja jatketaan Pohjanmaalle ja Koillismaalle syksyn aikana.

 

Takaisin