Fortum varautuu voimakkaisiin myrskypuuskiin Lounais-Suomessa ja Satakunnassa

Sääennusteen mukaan lännestä on lähestymässä voimakkaita myrskypuuskia, jotka tavoittavat Fortumin verkkoalueet Lounais-Suomen pohjoisosan ja Satakunnan länsirannikon tänään iltapäivällä.
 

Sääennusteen mukaan lännestä on lähestymässä voimakkaita myrskypuuskia, jotka tavoittavat Fortumin verkkoalueet Lounais-Suomen pohjoisosan ja Satakunnan  länsirannikon tänään iltapäivällä. Tuuli voi yltyä puhaltamaan puuskissa paikoin jopa yli 20 m/s maa-alueilla. Märkä maa ja puuskat aiheuttavat todennäköisesti puiden kaatumisia sähkölinjoille, ja täten sähkökatkoja.

 

Fortum varautuu sähkönjakelualueellaan Lounais-Suomessa ja Satakunnassa  mahdollisiin myrskypuuskien aiheuttamiin sähköverkon vikoihin.

 

"Olemme varanneet lisää kenttähenkilöstöä tiistaille ja keskiviikolle. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja siirrämme tarvittaessa muualta lisää kenttähenkilöstöä  viankorjaustehtäviin", käyttöpäällikkö Jarmo Ström Fortum Sähkönsiirrosta kertoo. "

 

Vikatilannetta voi seurata Fortumin verkkosivuilta osoitteesta www.fortum.fi/vikapaivystys

 

Fortumin jakelualueella asuvat sähkönkäyttäjät voivat saada tietoa sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa maksuttoman Fortum Sähkövahti -palvelun avulla. Ohjeet palvelun käyttöön ottamiseksi löytyvät Fortumin internet-sivuilta osoitteessa www.fortum.fi/sahkovahti

 

Fortum Sähkönsiirto | Distribution
Viestintä
 

Fortumin Vikapäivystys-kartta Internetissä: www.fortum.fi/vikapaivystys
Tietoa sähkökatkoista tekstiviestillä: www.fortum.fi/sahkovahti
Vikailmoituksen puhelinnumero: 0800 195011 (24h)
Asiakasneuvonta: Ma-pe klo 9-17 puh. 0200 19000 (pvm / mpm)
Sähköinen vikailmoituslomake: http://www.fortum.fi/vikailmoitus
Fortum Twitterissä www.twitter.com/Fortum_Oyj
Fortum Facebookissa: http://www.facebook.com/FortumVikatiedotus

 

 

Takaisin