Fortum avaa sähkön myyntipisteet Turussa ja Raisiossa

Yhtiö tarjoaa jatkossa Turun seudun kuluttajille entistä henkilökohtaisempaa palvelua.

Fortum on avannut kolme myyntipistettä, jotka sijaitsevat K-supermarket Kivikukkarossa ja K-supermarket Hannunniitussa Turussa sekä kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Nyt avattavissa pisteissä Turun seudun asukkaat saavat henkilökohtaista opastusta sähkösopimuksen valinnassa ja tekemisessä sekä energiankäyttöön liittyvää neuvontaa. Sähkösopimusten lisäksi kuluttajat voivat Fortumin myyntipisteissä hankkia itselleen energiankulutuksen reaali-aikaiseen seurantaan käytettävän Fortum Kotinäytön.

 

- Kuluttajien kiinnostus energiankäyttöä ja sähkösopimuksen kilpailuttamista kohtaan on kasvanut. Siksi halu-amme tarjota apuamme sähkösopimuksen valinnassa ja neuvontaa energian järkevässä käytössä. Paras paik-ka tavoittaa kuluttajat on mennä sinne, missä ihmiset liikkuvat. Kokemuksemme mukaan kauppakeskuksissa kuluttajien kanssa pääsee helposti kontaktiin, myyntijohtaja Jukka Toivonen Fortumilta sanoo.

 

Fortumilla on hyvät kokemukset kauppakeskuksissa olevista sähkön myyntipisteistä Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Myyntipisteiden päivittäisestä toiminnasta vastaa myynnin asiantuntijayritys Celectus Oy.

 

- Olemme tehneet kauppakeskusyhteistyötä Fortumin kanssa pari vuotta. Kokemuksemme on, että kuluttajat ovat erittäin kiinnostuneita sähkön kilpailutuksesta, ja kaipaavat asiantuntijoiltamme lisää tietoa ja neuvontaa eri sopimusvaihtoehdoista ja käytännön apua sähkösopimuksen vaihtoon. Fortum Kotinäyttö on selkeästi lisännyt sähkönkäyttäjien tietoisuutta kodin energiankäyttöä kohtaan, Jari Hakulinen Celectuksesta kertoo.

 

Takaisin