Vinkkejä fortum.fi -palveluiden käyttämiseen

Hyödynnä fortum.fi -sivustoja tehokkaasti – rekisteröidy palveluun.

Ottaaksesi fortum.fi -palvelun käyttöösi sinun on ensin rekisteröidyttävä palveluun. Jotta voimme tunnistaa sinut, tarvitset rekisteröimiseen Fortumin asiakas- ja käyttöpaikkanumeron. Lisäksi tarvitset sähköpostiosoitteen, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi palveluun kirjautuessasi. 

  • Vaihtoehtoisesti voit käyttää omia pankkitunnuksiasi rekisteröitymisen yhteydessä, jolloin tunnistamme sinut Oma Fortum -palvelun käyttäjäksi.

Voit rekisteröityä palveluun, vaikka et vielä olisikaan Fortumin asiakas. 

Oma Fortum

Oma Fortum -sivut näkyvät vain rekisteröityneille Fortumin sähkö-, kaasu- tai kaukolämpöasiakkaille. Sivujen sisältämät palvelut tulevat näkyviin vasemman reunan valikkoon, kun kirjaudut palveluun.

Jos olet rekisteröitynyt palveluun kun et vielä ollut Fortumin asiakas ja tulet myöhemmin sopimusasiakkaaksemme, saat Oma Fortum -palvelut näkyviin päivittämällä käyttäjätietosi. Käyttäjätiedot voit päivittää kirjautumislaatikon linkistä, kun ensin kirjaudut sisään tutulla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Unohtunut salasana tai käyttäjätunnus?

Salasana vaihdetaan turvakysymyksiin vastaamalla. Voit itse asettaa kysymykset, joihin vain sinä osaat vastata.

Salasanan päivittämiseksi voit pyytää palvelusta myös linkin omaan sähköpostiisi. LInkki lähetetään siihen osoitteeseen, jonka olet antanut rekisteröitymisen yhteydessä.

Valitse etusivun kirjautumislaatikosta linkki "Unohtunut salasana?". Seuraavalla näytöllä voit valita, haluatko vastata omiin turvakysymyksiisi vai pyytää linkin salasanapäivityksestä sähköpostiisi.

Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. Jos käyttäjätunnuksesi on jossain muussa muodossa, se ei enää toimi. Rekisteröidy palveluun uudelleen asiakas- ja käyttöpaikkanumeron avulla.

Sivut näyttävät kummalliselta tai toimivat huonosti

Tarkista intenet-asetuksistasi, mitä selainta ja versiota käytät. Sivustomme on suunniteltu seuraaville selaimille:

  • Internet Explorer versiot IE8, IE9
  • Firefox
  • Safari
  • Chrome

     

19.6.2014