Toimitus ja käyttöönotto

Sähkölämmittäjän paketti vaatii asiaan perehtyneen sähköasentajan kotikäynnin. Asentaja tuo kaikki tilaamasi laitteet kotiisi.

Sähkölämmittäjän paketin asennus

Ammattitaitoinen asentaja tulee kotiisi ja tekee kaikki tarvittavat asennukset ja käyttöliittymän asetukset valmiiksi puolestasi tai sinun kanssasi.Täydennä Fiksun hallinnointikäyttöliittymään yhteystietosi (sähköposti tai matkapuhelinnumero) ja tilaa hälytykset.

Lisälaitteiden asentaminen

Sijoita tilaamasi lisälaitteet omille paikoilleen paketin mukana saapuneiden ohjeiden mukaisesti. Voit laajentaa sähkölämmittäjän peruspakettia haluamillasi lisälaitteilla jo ensitilauksen yhteydessä tai täydennystilauksena myöhemmin. 

Säädöt, hälytykset ja seuranta

Fortum Tarkan tuntihinnat ja sääennuste saapuvat edellisenä päivänä ohjausyksikköön, jonka perusteella seuraavan vuorokauden lämmitys ohjautuu. Fortum Fiksu osaa myös hyödyntää sähkönsiirron yötariffin, joka voidaan asettaa lähtöasetuksiin ja jota voit myöhemmin tarvittaessa säätää hinnan muuttuessa.

Voit myös asettaa hintahälytyksen, jos haluat tiedon sähkön hinnan noususta vaikkapa tekstiviestillä. Asetat itse tai asentajan kanssa yhdessä raja-arvon, minkä ylittyessä viesti tulee sinulle haluamassasi muodossa (tekstiviesti, sähköposti). Vaihtoehtoisesti luet hälytysviestit Fortum Fiksun käyttöliittymästä.

Käyttöliittymästä voit myös seurata käyttämäsi sähkön määrää tuntitasolla sähkömittariin asetettavan optisen lukijan ansiosta. Näin sekä lämmitykseen käytetty sähkö että muu kodin sähkönkäyttö yhdistyvät kokonaisuudeksi Fortum Fiksu -palvelussa.

 

 
 

 

14.10.2014