Vaihda sopimuksesi Fortum Takuu-sopimukseen

Hyvä Fortum Kesto -asiakkaamme. Sinulla on ollut Fortum Kesto -sähkösopimus, jossa hintasi päivitetään säännöllisesti vuosineljänneksittäin. Toivottavasti olet ollut sopimukseesi tyytyväinen.

Jos kuitenkin haluat kiinnittää sähkön hintasi pidemmäksi aikaa ja näin välttyä sähkönhinnan muutoksilta kahden vuoden sopimuskautesi aikana, suosittelemme sinulle lämpimästi Fortum Takuu -sopimusta.

Fortum Takuu on turvallinen ja vakaa sähkösopimus, jonka avulla kiinnität sähkön hintasi jopa 2 vuodeksi!

 Fortum Takuu-sopimuksen edut sinulle: 


  • Hintatakuun ansiosta sähkösi hinta ei nouse senttiäkään koko sopimukautena
  • Sähkösi on uusiutuvalla vesivoimalla tuotettua 100 % Vesisähköä, jolloin kotisi sähkönkäytön hiilidioksipäästöt ovat pyöreä nolla *)
  • Sopimuksen uusinta on helppoa. Saat meiltä hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä uuden tarjouksen, jossa kerromme sen hetkiset parhaat sopimusvaihtoehtomme!

Sopimuksesi vaihto sujuu helposti: annat vain kirjeessä ilmoitetut henkilökohtaiset hyväksymiskoodisi, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ja hyväksyt. Me hoidamme muut sähkösopimuksesi vaihtoon liityvät käytännön toimenpiteet puolestasi!


 

    *) Lähde: Suomen ympäristökeskuksen verkkopalvelu ilmastodieetti.fi, ilmastodieettipuntarin laskelmat. "Uusiutuva energia oletetaan päästöttömäksi, yhdenmukaisesti Energiatilaston ja EU:n energiapolitiikan kanssa. Niin kutsuttu vihreä sähkö, eli esimerkiksi tuulivoimaan, auringonsäteilyyn, biomassaan ja vesivoimaan perustuva sähkö on siis laskennasas nollapäästöistä, eli päästö on 0 g/kWh."

Yhteystiedot
Anna sopimuskoodi
Sopimuksen hyväksyminen
 

21.5.2015